nie lubi trocin?

Archiwum na ważne stare tematy

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
guziczek

nie lubi trocin?

Post autor: guziczek »

moja szczurzyczka zmian nie lubiła i była nie szczęśliwa jak dostała żwirek. wcale nie chciała po nim chodzić i tylko prychała. a trocin to nie mogłobyć za dużo bo wtedy usuwała nadmiar z klatki.
Dory

nie lubi trocin?

Post autor: Dory »

Ja planuję spróbować ze żwirkiem, bo trociny rozgrzebują i same wchłaniają swoje siuśki :|
Grubasy zapraszają do galerii -> http://szczury.org/album_personal.php?user_id=2925
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
robin

nie lubi trocin?

Post autor: robin »

Moja szczurzyca zrobiła podobnie - z miejsc dzie śpi odgarnęła trociny i zostawiła goły plastik kuwety, w związku z tym wczoraj wrzuciłem do klatki kilka kawałków ligniny i dzisiaj zauważyłem że przyciągnęła sobie niektóre do tego kąta w którym śpi, więc chyba rzeczywiście można powiedzieć że jeżeli tak pstępuje to może oznaczać, że nie zabardzo przepada za trocinami.
FeMiNi

nie lubi trocin?

Post autor: FeMiNi »

wlasnie z zalecenia weta zmienilam Tofikowi trociny (powiedzmy infekcja gornych drog oddechowych lub uczulenie na nie) na lignine... tylko czemu on ją probuje zjesc ? :drap: :?

aha.. gdy jeszcze mial trociny na poczatku wszystko przemeblowywal i przekopywal, ale pewnego razu zlapalam go na tym ze wykopywal trociny, na chwile przestal, popatrzyl na mnie i znowu zaczal :P tak jakby wredny :cwaniak: byl i specjalnie to robil.. gdy potem sie jeszcze schylilam zeby je pozbierac to mi na glowe nasypal skubany :shock:
"What I see is what I get. I have no patience. I am very self satisfied & egoistic."

['] Łata, Tośka, Tofik, Fokus, Czesio, Stitch :)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Główne”