Dwie rozbójniczki :)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
mateusz16

Dwie rozbójniczki :)

Post autor: mateusz16 »

Chciałem przedstawić wam(sorry że tak późno) Moje 2 szczurasy(samiczki) :

1.Tekilla wziąłem ją ze sklepu zoologicznego w Ustce była już spora miała jakieś 3 miesiące albo 2 miesiące :) Jest to biało-czarny kaptur o bardzo dużej energi przykład prawdziwej Dominatorki:) Jest bardzo domnie przywiązana ale niedługo będzie z nią w kaltce koleżanka opisana ponizej : Narazie łączymy je by się polubiły :)

2. Fuzzy mała biało-niebieska kapturka(przepraszam wcześniej napisałem że to jest huski ale mi się pomyliło) Ją również wziąłem ze sklepu zoologicznego ale w Słupsku ma 4 tygodnie i 2 dni najpierw myślałem iż ona jest jakaś wyblakła ale kiedy pan w zoologiku pokazał mi jej odcień pod słońcem była jasno niebieska spytałem się czy ona już taka zostanie a on na to że im starsza to będzie wyglądała jak jej mama i zobaczyłem jej mamę która była ciemniejsza i mojqa też będzie taka :) Fuzzy jest symbolem spokojnej szczurki która po kilku starciach z moja drugą szczurzyca poddaje się ponieważ jest mała i czeka na zaufanie starszej szczurki która już powoli zaczyna ją rozumieć na neutralnym gruncie ale przez kratki jest okropna :)
MOja szczurcia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”