Ryż
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Co powiecie na ry??
Tak sobie pomyslalam, ze skoro makaron mozna, to moze i ryzem by szczuras nie pogardzil? BO makaron porywa jak oszalaly.. Tylko teraz pytanie, Czy surowy? czy juz taki miekki, po ugotowaniu? a wy co o tym sadzicie? Bo otruc to ja go nie chce...
Ryż
ja swoim daje czasami ugotowany i bardzo sobie chwala.Poniewz nie bardzo luba surowe warzywa to za rada Ani dodaje im do tego rozgnieciona ,ugotowana marchewke .
"Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości." A .Einstein
Ryż
moje ogony ugotowany ryz po porstu uwielbiaja...
moja mama czesto gotuje go od razu z warzywami (marchewka, groszkiem, kawaleczkami kalafiora), wiec ma sporo ciekawszy smak i moje szczurzaki uszy by za niego oddaly... :lol: podobno ryz dobrze robi na siersc - niestety moja wiedza w tym zakresie jest marna i nie moge potwierdzic tej informacji...

Ryż
Ja swoim regularnie daję ugotowany ryż.Albo sam albo w zupce.Bardzo lubią.Ryż jest zresztą bardzo dobry na biegunkę, jeżeli szczurkowi coś takiego dolega.Ale nie można go za dużo dawać, bo może mieć problemy z wypróżnieniem.
Figa i Julka u mnie
Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
Ryż
Malinka i Pysia uwielbiają gotowany ryż, jednak że to jest pokarm bardzo miękki i zupełnie nie ściera ząbków daję im też suchy ryż.. też go lubią. Oczywiście nie samym ryżem szczurek żyje
dostają też inne smakołyki

ja to ja i nikt inny ==obecnie===
Malinka ==w pamięci===
-(-@ Mycha, Szarusia, Białeczka, Szkrabek, Szarusia (2), Łatka, Szkrabka @-)-
Malinka ==w pamięci===
-(-@ Mycha, Szarusia, Białeczka, Szkrabek, Szarusia (2), Łatka, Szkrabka @-)-