Ryż
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Co powiecie na ry??
Tak sobie pomyslalam, ze skoro makaron mozna, to moze i ryzem by szczuras nie pogardzil? BO makaron porywa jak oszalaly.. Tylko teraz pytanie, Czy surowy? czy juz taki miekki, po ugotowaniu? a wy co o tym sadzicie? Bo otruc to ja go nie chce...

Ryż
ja swoim daje czasami ugotowany i bardzo sobie chwala.Poniewz nie bardzo luba surowe warzywa to za rada Ani dodaje im do tego rozgnieciona ,ugotowana marchewke .

"Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości." A .Einstein

Ryż
moje ogony ugotowany ryz po porstu uwielbiaja...  moja mama czesto gotuje go od razu z warzywami (marchewka, groszkiem, kawaleczkami kalafiora), wiec ma sporo ciekawszy smak i moje szczurzaki uszy by za niego oddaly... :lol: podobno ryz dobrze robi na siersc - niestety moja wiedza w tym zakresie jest marna i nie moge potwierdzic tej informacji...
 moja mama czesto gotuje go od razu z warzywami (marchewka, groszkiem, kawaleczkami kalafiora), wiec ma sporo ciekawszy smak i moje szczurzaki uszy by za niego oddaly... :lol: podobno ryz dobrze robi na siersc - niestety moja wiedza w tym zakresie jest marna i nie moge potwierdzic tej informacji...

moja mama czesto gotuje go od razu z warzywami (marchewka, groszkiem, kawaleczkami kalafiora), wiec ma sporo ciekawszy smak i moje szczurzaki uszy by za niego oddaly... :lol: podobno ryz dobrze robi na siersc - niestety moja wiedza w tym zakresie jest marna i nie moge potwierdzic tej informacji...
 moja mama czesto gotuje go od razu z warzywami (marchewka, groszkiem, kawaleczkami kalafiora), wiec ma sporo ciekawszy smak i moje szczurzaki uszy by za niego oddaly... :lol: podobno ryz dobrze robi na siersc - niestety moja wiedza w tym zakresie jest marna i nie moge potwierdzic tej informacji...Ryż
Ja swoim regularnie daję ugotowany ryż.Albo sam albo w zupce.Bardzo lubią.Ryż jest zresztą bardzo dobry na biegunkę, jeżeli szczurkowi coś takiego dolega.Ale nie można go za dużo dawać, bo może mieć problemy z wypróżnieniem.

Figa i Julka u mnie 
Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów

Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
Ryż
Malinka i Pysia uwielbiają gotowany ryż, jednak że to jest pokarm bardzo miękki i zupełnie nie ściera ząbków daję im też suchy ryż.. też go lubią. Oczywiście nie samym ryżem szczurek żyje  dostają też inne smakołyki
 dostają też inne smakołyki

dostają też inne smakołyki
 dostają też inne smakołykija to ja i nikt inny ==obecnie===
Malinka ==w pamięci===
-(-@ Mycha, Szarusia, Białeczka, Szkrabek, Szarusia (2), Łatka, Szkrabka @-)-

Malinka ==w pamięci===
-(-@ Mycha, Szarusia, Białeczka, Szkrabek, Szarusia (2), Łatka, Szkrabka @-)-

pozrow felusia
 pozrow felusia