Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Nie bede sie spierał. Wiem, że Jorn jest księciem My vision eyes
They have cried me an ocean
Just the moon and I
Pale faces in the night
And I guess we've both seen some trouble
Po pierwsze tyle szczurków dziś umarło, że nie mam już siły nawet o tym czytać :sad2:
Po drugie przeraża mnie ludzka znieczulica- "sąsiad"- stolarz (mieszkający w domku na przeciwko mojego bloku), u którego zawsze w zimne noce pod stertami desek chroniły sie bezdome koty, zafundował sobie nowy płot, a pod nim, chyba żeby te koty "zniechęcić" pozakopywał pionowo w ziemi ostre odłamy szkła- dzisiaj większość z nich z konradem wyjęliśmy, ale jak to zobaczyłam to ręce mi opadły :?
a co powiesz jelczu na takiego gościa co tak nienawidził kotów że kotu mojego wujka odrąbał siekierą tylne nogi? to sie nazywa znieczulica...
ludzie ze wsi (szczególnie ci "starej daty" ) to by wszystko chcieli, żeby kotów nie było i żeby myszy nie było, i żeby szczurów nie było a tak w ogóle to żeby byli tylko ludzie sami i kupa piachu zamiast planety...
mazoq, kawa i lekka nutka dekadencji... ; ), ale serio to chodzilo mi o to, że wlasnie temat byl wesoly niz smutny. Ogolnie, to tylko narzekam i marudze i coraz rzadziej da sie mnie "trawić" : ////
co za lajf...
W szczurkowym świecie coraz bardziej smutne wiadomości wiadomości : (
Ostatnio zmieniony ndz maja 28, 2006 7:39 pm przez Maugosia, łącznie zmieniany 1 raz.
W życiu nie byłam tak zmęczona, nawet po 12 godzinach zrywania porzeczek w słońcu w zeszłe wakacje, a to przecież tylko 3 kolokwia pod rząd... Nawet się nie cieszę, że wszytkie 3 zaliczyłam. Bo nie mam czasu ani siły, żeby się cieszyć. Bo przede mną jutrzejszy SCS, 4-godzinny egzamin z łaciny, a później Biblioteka Śląska i 5 godzin z historią bibliografii - i to dopiero będzie "zaliczony" wtorek... już nie chcę dwóch kierunków, ja chcę po prostu iść spać i nie myśleć o 8-egzaminach-2-pracach-rocznych-prawie-egzaminie-z-scsu-i nie-wiem-ilu-jeszcze-kolokwiach-i-zaliczeniach:( Do tego mamusia moja najukochańsza mnie dobija - twierdzi, że wystarczy jak będę miała stypendium tylko na jednym kierunku i jakoś to finansowo w przyszłym roku akademickim będzie... Ja nie chcę stypendium, nie chcę dwóch kierunków, już nawet przestałam sobie w brodę pluć, że nie próbowałam dostać się na weterynarię... ja chcę spać-grać w scrabble-spacerować z psem-obijać się-i z nowu spać... ja chcę się kurna wreszcie ponudzić! Wstrętna-paskudna-obrzydliwa-podwójna-sesja!