Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Maugos`, bo faceci boją się inteligentnych dziewczyn i wolą różowe dziumdzie które nie przewyższają inteligencją ich własnych skarpet :przytul:
Egzamin z geografii społecznej już praktycznie mam w plecy - nie zostane dopuszczony. Do hydrologii zostało 9 dni - za mało. Go geomorfologii 11 - powinno starczyć. Wciąż kuleje z zaliczeniami... Jednym słowem we wrześniu sie okaże czy nie zostane przypadkiem wyeliminowany z UŁ.
No i jeb**** 1,5 miesiac ćwiczeń terenowych ... żygać mi sie chce geografia i studiami.
No i jeb**** 1,5 miesiac ćwiczeń terenowych ... żygać mi sie chce geografia i studiami.
NIE KARMIC TROLLA
-
nie jęcz, ucz się...
BEZSZCZURZEWIE
['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon
['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon
Też sobie pojęczę. Jestem tak leniwa, że to ludzkie pojęcie przechodzi, kupiłam sobie super hiper ultra mega akwarele i nie mam ochoty ich tknąć
Mam tłumaczenie z angielskiego do oszlifowania i mnóstwo innych rzeczy, a zdycham. Ebuuu.

Nikogo nie potrzebuję, mam zęby. :>
[quote="Maugos`"]Moje głupie pytanie:
Dlaczego nie mam nikogo?
pustka
: ([/quote]
przytulam mocno :przytul:
Dlaczego nie mam nikogo?
pustka
: ([/quote]
przytulam mocno :przytul:
a ja musze czekać jakiś rok na szczurka
i nie moge mieć pieska:( i włąsnego pokoju:( :sad2:

Zmeczona jestem tym wszystkim.
Tak zupelnie.
Ile to juz czasu, a ja nadal nie umiem sie z tym pogodzic, ani tego przebolec.
Tak zupelnie.
Ile to juz czasu, a ja nadal nie umiem sie z tym pogodzic, ani tego przebolec.
[quote="zamtuz"]Do hydrologii zostało 9 dni - za mało. Go geomorfologii 11 - powinno starczyć. [/quote]
poprawka z językoznawstwa - jutro
poprawka z gramatyki opisowej - pojutrze
historia wielkiej brytanii - pojutrze
poprawka z literaturoznawstwa - w sobotę
poprawka z listeningu i psychologii - w poniedziałek
a mi się nic nie chce i do tego już drugi raz zaspałam
poprawka z językoznawstwa - jutro
poprawka z gramatyki opisowej - pojutrze
historia wielkiej brytanii - pojutrze
poprawka z literaturoznawstwa - w sobotę
poprawka z listeningu i psychologii - w poniedziałek
a mi się nic nie chce i do tego już drugi raz zaspałam
:-(
wszystko wzielo w łeb... a miało tak dobrze być... czemu nie został nikt... najlatwiej odwrócić sie .....
wszystko wzielo w łeb... a miało tak dobrze być... czemu nie został nikt... najlatwiej odwrócić sie .....
NIE KARMIC TROLLA
Akwarela mi nie wychodzi. Kozy mi pasać, a nie malować, kurew...
Zresztą jak tu malować, do cholery, jak siedzę w pracy i macham pędzlem między jednym telefonem a drugim, między stosem papierów a faksem. :/
Zresztą jak tu malować, do cholery, jak siedzę w pracy i macham pędzlem między jednym telefonem a drugim, między stosem papierów a faksem. :/
Nikogo nie potrzebuję, mam zęby. :>
moje biedne,obolałe ściurzątko . Jak nieodpowiedzialny gó*** się czuje, bo wiem,ze mogłam temu zapobiec :-(
Panowie szczurowie: Ikon & Fabio <3
Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:
Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:
Grubasy zapraszają do galerii -> http://szczury.org/album_personal.php?user_id=2925
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006