Azazello
Moderator: Junior Moderator
Azazello
mam kilka zdjec mojego slodziaka... te z mala Ariczka lubie najbardziej
Azazello i Arica 1
Azazello i Arica 2
Azazello i Arica 3
Azazello i Arica 1
Azazello i Arica 2
Azazello i Arica 3
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
Azazello
jejciu... :sad2: nie nie nie!! to niesparawiedliwe :sad2:
an :przytul:
['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
an :przytul:
['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
Azazello
[*] [*] [*]
to bardzo smutne 

Jestem Polakiem - więc całą rozległą stroną swego ducha żyję życiem Polski, Jej uczuciami i myślami, Jej potrzebami, dążeniami i aspiracjami. Im więcej nim jestem tym mniej z jej życia jest mi obce i tym silniej chcę, żeby to, co w mym przekonaniu uważam za najwyższy wyraz życia stało się własnością całego narodu.
Azazello
straszne, an, nie wiem co powiedzieć
[']['][']
Azazello
['] :sad2: Boże...
ze mną: Mysh
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
Azazello
Dokładnie - dlaczego tyle ogoneczków ucieka ostatnio ze świata żywych! :sad2:
an, tak mi przykro :sad2:
Trzymaj sie jakoś :przytul:
Wiem, co czuje człowiek, który traci swoje marzenie...
[']....
an, tak mi przykro :sad2:
Trzymaj sie jakoś :przytul:
Wiem, co czuje człowiek, który traci swoje marzenie...
[']....
"Wierząc we własną drogę wcale nie musisz udowadniać, że droga innego człowieka jest zła"
(P.Coelho)
(P.Coelho)
Azazello
[*]
Biedny Azazello, miałam do niego duży sentyment, był z tego samego miotu co i Absi :sad2: ...ech...An, tulę mocno :przytul:
boję się... :sad3:
Biedny Azazello, miałam do niego duży sentyment, był z tego samego miotu co i Absi :sad2: ...ech...An, tulę mocno :przytul:
boję się... :sad3:
"Nie jest umarłym ten, który może spoczywać wiekami
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Do what thou Wilt, but harm none
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Do what thou Wilt, but harm none