Neon-Polar - mój nowy nabytek :D

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Katches

Post autor: Katches »

Jak niektórzy już wiedzą Ivan zdechł :( A wczoraj dwa tygownie później kupiłam Neona-Polara. To jest mały albinosek - biały szczurek z czerwonymi oczkami. Tylko ma bardzo ostre siekacze :D Mój brat ma bandaż , a ja przegryziony paznokieć i dwa plasterki ;) Ma narazie dwa imiona bo niemożemy się zdecydować. Jego oczka świecą jak neony, a jest biały jak miś polarny :D Miejmy nadzieję że niedługo się oswoi , ale jest bardzo wychudzony :( bo jak wiecie w zoologicznych oszczędzają na jedzonku :|

[ Komentarz dodany przez: LuLu: Pią Lip 07, 2006 10:20 am ]
Temat przeniesiony do odpowiedniego dzialu.
/ mod. LuLu
Katches
an

Post autor: an »

Katches, to chyba nie jest dobre miejsce na umieszczenie tego tematu...
jesli chcesz miec temat o swoim stadku, umiesc go w "zwierzakach", albo poprosc modow, zeby go tam przeniesli.
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
Bartek i Ilonka

Post autor: Bartek i Ilonka »

Gratuluję nowego nabytku. Niech się maluch dobrze chowa. Powodzenia w oswajaniu.
Ilonka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”