lub idziesz na łatwizne i stawiasz wiatraczek przy klatce

Moderator: Junior Moderator

Zresztą, w nocy też z reguły śpią.
 Zresztą, w nocy też z reguły śpią. fajny post
 fajny post  z butelką to już dawno wypróbowałam i powiem ze to nawet dobry pomysł
 z butelką to już dawno wypróbowałam i powiem ze to nawet dobry pomysł 

A moje stwory też dziś tylko leżą... dwa na jednej poleczce, jeden na dole. Pozniej sie wymieniają miejscami i tak w kolko
 A moje stwory też dziś tylko leżą... dwa na jednej poleczce, jeden na dole. Pozniej sie wymieniają miejscami i tak w kolko 
 || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
 || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)['] a tu takie pomysly
 a tu takie pomysly  sprobuje z kamieniem nad morzempelno wielkich plaskich wiec spoko a z butela tez moze sie udac  :hyhy:
 sprobuje z kamieniem nad morzempelno wielkich plaskich wiec spoko a z butela tez moze sie udac  :hyhy: i zawijam je w recznik papierowy i wkladam do klatki jak sie rozmroza to znowu wkladam na noc do zamrazarki i na drugi dzien znow mam chlodziarki
  i zawijam je w recznik papierowy i wkladam do klatki jak sie rozmroza to znowu wkladam na noc do zamrazarki i na drugi dzien znow mam chlodziarki A potem polowała na psie łapy i tak sobie ganiali.
 A potem polowała na psie łapy i tak sobie ganiali.  Jak za długo stał w miejscu, podgryzała go w nos.
 Jak za długo stał w miejscu, podgryzała go w nos.