Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Ze spożywczych tak dosyć 'wykwintnie' brzmi Caprese Pasowałoby do takiej ładnej dziewczyny :zakochany:
A nie-spożywczo: Pepe, Draka, Fajka
Alice Walker: „Zwierzęta tego świata istnieją dla nich samych. Nie zostały stworzone dla człowieka, podobnie jak czarni ludzie nie zostali stworzeni dla białych, a kobiety dla mężczyzn.”
Moje piękne dzieci: Kot, Kaziu, Motku, Holden
Wlasnie po namysle .. kurcze moze czas odstapic od tych spozywczych artykulow... moze wiecej szczescia to stadku przyniesie.. Bro jednak dla niej za twarde, ona raczej delikatna panienka (jakbym dziecku imie wybierala takmarudze..chociaz to w sumie jak dzieci)
Mysle dalej.. moze Bee (ona w sumie taka pszczolka ) moze Libi... :roll: Help... :sciana2: albo Sol jak sloneczko...
Albo Help :lol:
Imie wybrane... Zaglosowala moja mama,i bedzie Bee-Bee... Nie komentuje ze tydzien temu mowilam mamie ze szczurcia przyjezdza, a ona dzis wchodzi i mowi ze "nie mowilas ze nowy szczuras jest" :lol: no comment :lol: Bee-Bee przeszla chrzest bojowy dzis... i moj brat ja glaskal i moi przyjaciele i moja mama... dzielna byla bardzo i bardzo zainteresowana siedzeniem w kuchni... Strasznie kochane z niej szczurzatko, az sie dziwie ze nikt jej nie chcial :? ale najwyrazniej mjo dom byl jej pisany.. Zachowala sie dzis jak z klasa kobita, ale jakjej nie pasowalo to chowala sie u mnie i wez sie czlowieku nie zakochaj.. przyjela od mojego brata ptysia(takiego do zupy),moj pies jak zwykle udawal"ze jaki szczur, o co wam dwunozni chodzi"...
Ja z dnia na dzien zakochuje sie coraz bardziej... :zakochany:
Takze prosze panstwa oto Bee-Bee (imie juz ostateczne)...