Wiem ze juz duzo bylo tamtow o wakacjach, ale jeszcze nikt nie napisal o takich samych rzeczach jak ja, albo cos przoczylam
Z gory dzieki

Moderator: Junior Moderator

.
 .

Poza tym,jeśli Twój szczurasek w młodości będzie miał styczność nie tylko z Tobą, to może później nie będzie sie bał obcych...Moja np strasznie sie boi i też nie wiem czy bede mogła ją z tego powodu brać ze sobą na wakacje,chociaż mam warunki
 Poza tym,jeśli Twój szczurasek w młodości będzie miał styczność nie tylko z Tobą, to może później nie będzie sie bał obcych...Moja np strasznie sie boi i też nie wiem czy bede mogła ją z tego powodu brać ze sobą na wakacje,chociaż mam warunki  
 nie marwt sie jeszcze masz czas do mocnego zwiazania sie ze szczurem a wiekoszc szczurow jesli zlaczy sie z jakim kolwiek czlowiekiem dobrze mu ida konakty z innym czlowiekiem
 nie marwt sie jeszcze masz czas do mocnego zwiazania sie ze szczurem a wiekoszc szczurow jesli zlaczy sie z jakim kolwiek czlowiekiem dobrze mu ida konakty z innym czlowiekiem  moj szczur przymile sie do obcych wchodzi im na rece na ramiona i pod ubrania ale i tak moje slodkie wierne serducho zawsze wraca do mnie wystraczy ze reke podloze
 moj szczur przymile sie do obcych wchodzi im na rece na ramiona i pod ubrania ale i tak moje slodkie wierne serducho zawsze wraca do mnie wystraczy ze reke podloze  nie ma jak to milosc no i oczywiscie i tak czuje sie czesto o niego zazdrosna
 nie ma jak to milosc no i oczywiscie i tak czuje sie czesto o niego zazdrosna  
 )
  ) Jak sobie bryka to nie przychodzi na zawołanie(a jak mi raz zwiała u brata w pokoju, to na dzwięk mojego głosu czmychala do szpary, bo wiedzoała skubana,że jest tu nielegalnie
 Jak sobie bryka to nie przychodzi na zawołanie(a jak mi raz zwiała u brata w pokoju, to na dzwięk mojego głosu czmychala do szpary, bo wiedzoała skubana,że jest tu nielegalnie   ), interesuje się mną jak już nic ciekawszego nie ma w otoczeniu i jestem pewna, ze jekbym ja gdzies na dworze puściła, to by mi zwiala(tj po prostu poszła w swoja strone)
   ), interesuje się mną jak już nic ciekawszego nie ma w otoczeniu i jestem pewna, ze jekbym ja gdzies na dworze puściła, to by mi zwiala(tj po prostu poszła w swoja strone) Mam strasznie kochanego szczurka, tylko nie jestem pewna czy ona tez tak mysli o mnie
 Mam strasznie kochanego szczurka, tylko nie jestem pewna czy ona tez tak mysli o mnie  
   aż do 9 rano,kiedy normalnie wstaje przed 8 :!: I nawet o 5 niespecjalnie brykaka :!:
  aż do 9 rano,kiedy normalnie wstaje przed 8 :!: I nawet o 5 niespecjalnie brykaka :!:   Ale też nie wiem czy nie sprawiła tego przyjemność spania w pościeli,a nie obecność mojej osoby
 Ale też nie wiem czy nie sprawiła tego przyjemność spania w pościeli,a nie obecność mojej osoby 
 )
 )