Co slychac w glosnikach - czyli now playing :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Ska-P - Cannabis :jezor2: strrrrasznie mi sie podoba
u2 - mysterious ways (massive attack remix)
lubie sie do tego drzeć
lubie sie do tego drzeć
Wieczór wspomnień
z podstawówki
2 Unlimited "No limit"
Vanilla Ice "Ice ice Baby"
Snap "The Power"
Warren G "Regulate"
Coolio "Gangsta's paradise"
Shaggy "Bombastic"
I... George Michael "Too funky" ... Pamiętam boski teledysk z supermodelkami: Lindą Evangelistą, Tyrą Banks, Nadją Auermann ( :zakochany: ) i innymi
Do tej piosenki zawsze chodziłam po pokoju jak byłam mała i udawałam modelkę w maminych szpilkach :hihi:
Ależ mnie naszło na wspominki

2 Unlimited "No limit"
Vanilla Ice "Ice ice Baby"
Snap "The Power"
Warren G "Regulate"
Coolio "Gangsta's paradise"
Shaggy "Bombastic"
I... George Michael "Too funky" ... Pamiętam boski teledysk z supermodelkami: Lindą Evangelistą, Tyrą Banks, Nadją Auermann ( :zakochany: ) i innymi

Ależ mnie naszło na wspominki

ma ktos moze torrenta Arrogant Sons Of Bitches? jej bardzo mi zalezy, a nigdzie nie moge znalesc :sad2:
Dużo tego na emulu, poszukaj...
Nikogo nie potrzebuję, mam zęby. :>
pierwszy raz sie tu wpisze
Stare Dobre Malzenstwo "Bejdak".
tak, tak!!

tak, tak!!
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
haa sciaglam
dzieki Fea
wiec teraz: The Arrogant Sons of Bitches - So Lets Go Nowhere :lol2:

wiec teraz: The Arrogant Sons of Bitches - So Lets Go Nowhere :lol2:
-
teraz: Led Zeppelin - "Gallows Pole" , później: reszta z Led Zeppelin III :lol:
Erykah Badu with Stephen Marley - In Love With You
zwykle nie gustuję w takich romansidłach ale to jest prześliczne...
zwykle nie gustuję w takich romansidłach ale to jest prześliczne...
Indios Bravos - Sign
Uh, jak ja uwielbiam głos Gutka... :zakochany: Mogłabym słuchać godzinami... (Zresztą samego Gutka też uwielbiam
) I podziwiam kolesia strasznie, bo na bachanaliach w Zielonej Górze najpierw przez 1,5 godziny był na scenie z Abradabem, a po pietnastu minutach następne półtorej godziny z Indios Bravos. 3 godziny wokalu, 2 koncerty jeden po drugim :shock:
Uh, jak ja uwielbiam głos Gutka... :zakochany: Mogłabym słuchać godzinami... (Zresztą samego Gutka też uwielbiam

I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
Mnie tam to nie dziwi... Dream Theater gra tak zwane "eveningi", ktore trwaja trzy godziny, codziennie. Taka po prostu forma koncertu i juz. To jest dopiero coś, a nie gosciu raz w roku sie zmęczy.
Soundtrack z Asteriksa ;))))
Opening i ending są boskie :D
Opening i ending są boskie :D
Nikogo nie potrzebuję, mam zęby. :>
Loona - Bailando
Stare, piękne czasy się przypominają... 
Cordel, mnie to dziwi, bo to bodajże jedyny z polskich wykonawców, który jest w stanie zrobić coś takiego. I do mnie nie trafia porównanie do DT bo jakoś nigdy nie lubiłam tego ich rozdęcia, a imponowali mi co najwyżej wieeeeelką perkusją

Cordel, mnie to dziwi, bo to bodajże jedyny z polskich wykonawców, który jest w stanie zrobić coś takiego. I do mnie nie trafia porównanie do DT bo jakoś nigdy nie lubiłam tego ich rozdęcia, a imponowali mi co najwyżej wieeeeelką perkusją

I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
Biesiada z Disko Polo - Miała Baba Koguta
achhhh, te czasy licealne, co sie tam wyprawiało...
achhhh, te czasy licealne, co sie tam wyprawiało...