Ojjj jak dawno nic nie pisałam 

Czasu mało, a myślałam, że w tej 3 klasie to większy luz będzie. W sumie w szkole dużo nie ma, ale poza szkołą... Dodałam kilka nowych fotek 

Dzisiejszych i wczorajszych ;] Mi sie bardzo podobają i udały się jakoś 

Dziewczynom trudno jest robić ostre zdjęcia, bo one nie mogą usiedzieć w miejscu dłużej niz 5 sekund. Ledwo co zdąrze wykadrowac zdjęcie, a ich juz nie ma przed obiektywem  :lol: Karmi chyba najbardziej lubi pozować do zdjęć  :twisted: Korek w miare, ale jak zacznie szaleć to juz nie mam szans. 
Ogolnie śmiechowo jest, codziennie mi sie zdarzaja jakieś sytuacje np teraz widziałam jak Masza goniła ogon 

Czego to te szczury nie wymyślą ;]
Z Korusia chyba będzie duży chłopak. Na razie jest wielkości Wujka, ale ma dopiero 6 miesiecy to jeszcze sobie urośnie pewnie ;] Codziennie mnie zaczepia, jak otworze klatke to zaczyna skakać po wszystkich polkach i przy tym sie tak 'kurczy i rozkurcza'. To najbardziej szalony ciur z mojego stadka 

Jak go zaczepiam w klatce ręką, to dosłownie lata po całej jak wściekły hehe  :lol: kiedyś chyba zrobie taki filmik 

Moj pies wreszcie sie nauczyl ze nie podchodzi sie do klatki blisko. Karmel dzisiaj chlasnął ją w mordke tak, że od razu przestała podchodzić heh 

Święta sie zbliżają, trzeba będzie zrobić jakieś prezenty ciurom. One pewnie nie beda wiedziec z jakiej to okazji, ale kto wie :> 

Didinka 

Masza

Masza

Znów Maszka 

Karmi w hamaczku ;]

Korek pijak