Moi przyjaciele =)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
maggie

Moi przyjaciele =)

Post autor: maggie »

Widzę, że mnóstwo osób opisuje tu swoje pociechy, więc i jak chciałabym przedstawić moje pupile, te które były i są razem ze mną :D

Obecnie mieszkają ze mną: kot, pies i dwa szczurasy :D Moimi pierwszymi pupilkami były dwie myszoskoczki- Mysia[*] i Pysia[*]. Były bardzo ładniuchne i wesołe. Miałam także króliczkę Tofi, której imię zawdzięcza sobie kolorek biało-(jak ja to mówię)tofikowaty :D Była (i jest...) śliczną kluską ;) Niestety trudno z nią było i musiałam ja oddać także ze względu na psa... Wiem to się wydaje nieodpowiedzialne ale oddałam ją znajomej dziewczynce, która nie miała swojego zwierzątka a bardzo o nim marzyła. Wiem że ma tam lepiej niż u mnie.

Coś o moich futerkowcach ;)

http://szczury.org/album_pic.php?pic_id=6792

:grommit: Berta jest moją siedmioletnią suczką rasy owczarek niemiecki długowłosy. Kiedy wzięliśmy ją do domu miała już 2 lata. Była bardzo lękliwa i nieufna. Miała ciężkie „dzieciństwo” ze względu na częste zmiany właścicieli, którzy trzymali ją w kojcu i była przeznaczona głównie dla roli psa obronnego... Była nawet na szkoleniu policyjnym, ale to nie było dla niej. Ona jest bardzo miłym i kochającym psem. Widać że idealnie czuje się w roli psa rodzinnego- „kanapowca” ;) Uwielbia się bawić, przutulać a jeżeli nikt nie widzi... przespać się na kanapie lub... moim łóżku ;p Mimo szarej przeszłości jest bardzo kochana i co najważniejsze- jest z nami. Wszyscy bardzo ją kochamy!

:grommit: Biszkopt jest czarnym kotem przygarniętym przeze mnie ok. dwa lata temu. Naprawdę nigdy jeszcze nie spotkałam takiego milusińskiego! On mruczy chyba 24 godziny na dobę ;) Na serio on nigdy nie ma złego humoru zawsze wszystkich pociesza. Najbardziej cieszy mnie kiedy wracając ze szkoły już od rogu biegnie do mnie miaucząc wesoło :zakochany:
http://szczury.org/album_pic.php?pic_id=6787

:grommit: Maggie jest moją pierwszą szczurką. Wróciłam z nią ze sklepu ok.3 miesiące temu, miała wtedy 2 miesiące. Jest śliczna i uwielbia myszkować wszędzie gdzie się da. Ogólnie jest małą indywidualistką ;) Wszystko wie najlepiej i ma swoje zdanie na każdy temat ;) Przede wszystkim uwielbia: spać (to po pierwsze ;) ), wspinać się, porządkować i kopać. Jej ulubione przysmaki to m.in. chleb, jogurty i gerberki.

http://szczury.org/album_pic.php?pic_id=6789

:grommit: Pestka to druga moja mała szczurcia, którą mam od ponad tygodnia ;) jak większość małych szczurków jest wieeeelką przylepą i ubóstwia się bawić :D Obiektem jej największego zainteresowania jest ogon jej starszej współlokatorki Meg ;) Mam nadzieję, że wyrośnie na kochanego szczuraka ;)

To chyba na tyle :D Więcej fotek w mojej galerii ;)
Obrazek
Od lewej:Maggie['],Pestka['],Mela['],Kropka :)
Maggie[']-moje słońce ;( (20.07.07r.)
Pestka[']-moje serduszko ;( (29.04.08r.)
Mela[']-moja siostra (10.12.08r.)
AmericanIdiot

Moi przyjaciele =)

Post autor: AmericanIdiot »

kochana brygada :D Wymizaj zwierzaki odemnie ;)
"Jedynym dowodem na to że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to że się z nami nie kontaktuje" :D

"Wielkośc narodu i jego postęp moralny można poznac po tym w jaki sposób obchodzi się ze swoimi zwierzętami"

Za Tęczowym Mostem: Stef ['], Karmel ['], Pusio ['], Markiz [']
Fatty

Moi przyjaciele =)

Post autor: Fatty »

wspaniałe stadko :)
Panowie szczurowie: Ikon & Fabio <3

Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:
Awatar użytkownika
maggie

Moi przyjaciele =)

Post autor: maggie »

Szkoda tylko że pies goni kota, kot by najchętniej pewnie pogonił szczurki, a Pestka goni Maggie :khihi: :zakochany:
Obrazek
Od lewej:Maggie['],Pestka['],Mela['],Kropka :)
Maggie[']-moje słońce ;( (20.07.07r.)
Pestka[']-moje serduszko ;( (29.04.08r.)
Mela[']-moja siostra (10.12.08r.)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”