I na nim siedział
 I na nim siedział  :jezor2:
 :jezor2:Moderator: Junior Moderator

I na nim siedział
 I na nim siedział  :jezor2:
 :jezor2:

. Ostatnio Nevis wlazł na parapet i umazał się sadzą z lampy naftowej  :evil:  . Nie dało się tego domyć i w końcu musiałam mu obciąć to zabrudzone futerko  :|  .
  . Ostatnio Nevis wlazł na parapet i umazał się sadzą z lampy naftowej  :evil:  . Nie dało się tego domyć i w końcu musiałam mu obciąć to zabrudzone futerko  :|  . (szczerość wobec siebie ponad wszystko. GMR jest nieuleczalne i trzeba to wreszcie przyjąć do wiadomości
  (szczerość wobec siebie ponad wszystko. GMR jest nieuleczalne i trzeba to wreszcie przyjąć do wiadomości   ).
  ). Trudno jak chce to niech sobie siedzi
 Trudno jak chce to niech sobie siedzi  :jezor2:
  :jezor2:
 lozko i te sprawy nie sprawiaja im juz frajdy ale poznawanie nowych zakatkow mojego mieszkania ?? to dopiero zabawa
  lozko i te sprawy nie sprawiaja im juz frajdy ale poznawanie nowych zakatkow mojego mieszkania ?? to dopiero zabawa  nawet zakrywanie szpary do wejscia za szafe nic nie dalo...wchodza jedna strona a wychodza druga.a jak sie znudzi to szybciutko do klateczki
 nawet zakrywanie szpary do wejscia za szafe nic nie dalo...wchodza jedna strona a wychodza druga.a jak sie znudzi to szybciutko do klateczki  

jak naprawde nie mam czasu, to je puszczam, ide robić swoje, a gdy wracam zazwyczaj albo śpią w łóżku, albo siedza już w klatce... kochane paskudy
 jak naprawde nie mam czasu, to je puszczam, ide robić swoje, a gdy wracam zazwyczaj albo śpią w łóżku, albo siedza już w klatce... kochane paskudy 
 A godzina w ta czy w tamtą chyba nie ma aż takiego znaczenia.
 A godzina w ta czy w tamtą chyba nie ma aż takiego znaczenia. Dla chcącego nic trudnego...
 Dla chcącego nic trudnego...