Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Bóg daje nam po prostu za dużo wolności... ostatnio coraz więcej... i widać co z tego wychodzi...
ehhh, nie mogę nadal uwierzyć że Steve Irwin nie żyje :-(
ehhh, nie mogę nadal uwierzyć że Steve Irwin nie żyje :-(
A propos Steve'a:
Dobiło mnie to całkiem... Wczoraj powiedziałam mojemu koledze z klasy, że łowca krokodyli nie żyje i jak to się stało. A on skwitował to jednym słowem: "świr". Jak można być tak bezmyślnym :roll: ?
Później napisał, że słyszał o SKR i że trochę szkoda tych zwierzątek, ale koleś pomysły miał niezłe, a poza tym chomiki i tak są głupie :zlosc: .
Co się dzieje z tymi ludźmi? Od dziś jest dla mnie nikim.
Dobiło mnie to całkiem... Wczoraj powiedziałam mojemu koledze z klasy, że łowca krokodyli nie żyje i jak to się stało. A on skwitował to jednym słowem: "świr". Jak można być tak bezmyślnym :roll: ?
Później napisał, że słyszał o SKR i że trochę szkoda tych zwierzątek, ale koleś pomysły miał niezłe, a poza tym chomiki i tak są głupie :zlosc: .
Co się dzieje z tymi ludźmi? Od dziś jest dla mnie nikim.
Grubasy zapraszają do galerii -> http://szczury.org/album_personal.php?user_id=2925
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dory, może i Steve do końca normalny nie był
ale twój kolega z pewnością nie ma na koncie takich dokonań jak on...
ludzie pustoszeją mentalnie. też nie wiem co się dzieje... ale gdy umierają tacy ludzie czuję że to zapowiedź jeszcze głębszego staczania się społeczeństwa...

ludzie pustoszeją mentalnie. też nie wiem co się dzieje... ale gdy umierają tacy ludzie czuję że to zapowiedź jeszcze głębszego staczania się społeczeństwa...
Nie mogę się pozbierać
Sonia odeszła, Dziadek odchodzi... :sad2:
W dodatku mam niecałe dwa tygodnie na skończenie pracy magisterskiej, a tu końca nie widać, do pracy trzeba chodzić. Może to do marudnika powinno iść a nie do smutnika? Ale mnie jest tak strasznie, przytłaczająco źle :sad2: :sad2: :sad2:

Sonia odeszła, Dziadek odchodzi... :sad2:
W dodatku mam niecałe dwa tygodnie na skończenie pracy magisterskiej, a tu końca nie widać, do pracy trzeba chodzić. Może to do marudnika powinno iść a nie do smutnika? Ale mnie jest tak strasznie, przytłaczająco źle :sad2: :sad2: :sad2:
Emilciu.... Ty wiesz, że nie zapomnę!!!!
Gryska, trzymaj sie :przytul: !! musisz! wierze w Ciebie!... wiem ze jest ciezko :sad2: ... Dorota :przytul:
Gryska :przytul: takie zycie qfa no . . . nie zawsze jest latwo i kolorowo :roll:
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
a mi zle tragicznie... moja kuzynka poronila :/ poszla na rutynowe badanie usg (to byl chyba 3 miesiac) i okazalo sie, ze serduszko dziecka nie bije
nie wiadomo, dlaczego. w pierwsza ciaze zaszla wlasciwie natychmiast i zniosla ja swietnie, a teraz takie nieszczescie... chce mi sie wyc
to pierwsza taka sytuacja w mojej rodzinie, odkad pamietam.
i do tego boja mnie korzonki nieprzyzwoicie. czuje sie jak inwalidka. cholera...

i do tego boja mnie korzonki nieprzyzwoicie. czuje sie jak inwalidka. cholera...
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
Ojjjj... Przykre
A ja jestem chora. Kaszle cały czas. Już mnie żebra bolą -.- Możliwe żeby bolały od kaszlu?? Słyszałam, że można żebra połamać kichając ale kaszląc? Dziwne. A ja mam pytanie. Jakiej rasy jest Banshee i skąd go masz
? Bo nigdy nie spotkałam sie z takim ogonkiem...

Dyrekcja ZOO ogłasza:
Prosimy nie karmić Trolli!
Sezon polowań na Trolle rozpoczęty!

w czwartek mam pogrzeb wujka. a moje koleżanki są jakieś takie nieczułe. gdy im powiedziałam że wujek nie żyje to nie było im przykro... i z kim ja się koleguje?
:zlosc: tylko je :bije:
Bonisia chorutka..
Tak strasznie sie o nia martwie.. :-(
Zapalenie uszka..mimo leczenia efekty slabo widoczne...tylko dobry humor troszke pociesza..
Ale z apetytem cos nie tak...chudziutka jest..drobna..
Mniejsza juz od swojej zdrowej siostrzyczki...
Nie chce jej stracic... :sad2:
Tak strasznie sie o nia martwie.. :-(
Zapalenie uszka..mimo leczenia efekty slabo widoczne...tylko dobry humor troszke pociesza..
Ale z apetytem cos nie tak...chudziutka jest..drobna..
Mniejsza juz od swojej zdrowej siostrzyczki...
Nie chce jej stracic... :sad2:
Niutka nie zdrowieje, mimo terapii antybiotykowej : (
ciezko oddycha, chudziutka : (
jest taka cieplutka, gdy leży mi w dłoni na kolanach... niuuu
Wet stwierdza, ze to nowotwór układu oddechowego : (

ciezko oddycha, chudziutka : (
jest taka cieplutka, gdy leży mi w dłoni na kolanach... niuuu
Wet stwierdza, ze to nowotwór układu oddechowego : (
Maugos, trzymajcie się obie :przytul:
Grubasy zapraszają do galerii -> http://szczury.org/album_personal.php?user_id=2925
Maugos`, :przytul: , trzymam kciuki
WRR! zawsze musi tak byc :sad2:, nie chce byc kobieta :?... brzuch mnie boli niemilosiernie :sad2:, a jutro W-f :|
WRR! zawsze musi tak byc :sad2:, nie chce byc kobieta :?... brzuch mnie boli niemilosiernie :sad2:, a jutro W-f :|
Satanka666 - więc Ty też się trzymaj
nie martw się, facetów w następnym wcieleniu też nie minie - już ja się o to postaram ]:->

Dyrekcja ZOO ogłasza:

Maugos`, walczcie... Don Kichot też miał problemy z drogami oddechowymi, może to dziedziczne...