skojarzenia - zapraszam do gry! :D
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

wielkie oczy -> kot w butach (Ten w Shreku 2) :hihi:
kot w butach (ten ze shreka 2) - arcyśmieszne zwierzatko :haha:
Ostatnio zmieniony pn wrz 25, 2006 8:18 am przez marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
arcyśmieszne zwierzątko --> dziobak :lol:
I am not from your tribe.
dziobak -> Pokemony (koleżanka jest u mnie :lol: )
Grubasy zapraszają do galerii -> http://szczury.org/album_personal.php?user_id=2925
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Pokemony - Pikachu
I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
pikachu - błyskawica(mial taki wzorek na sobie chyba...)
Pikachu - żołty ( kolor)
oj filip mnei wyprzedzil
No to
blyskawica - burza
oj filip mnei wyprzedzil
No to
blyskawica - burza
Ostatnio zmieniony pn wrz 25, 2006 3:51 pm przez Matylda, łącznie zmieniany 1 raz.
POSZUKUJE OSOBY KTORA ODBIERZE SZCZURKA Z POCIAGU I GO PRZENOCUJE (wiecej informacji w ssa)
sztorm -> morze
POSZUKUJE OSOBY KTORA ODBIERZE SZCZURKA Z POCIAGU I GO PRZENOCUJE (wiecej informacji w ssa)
morze -> łzy
łzy ---> samotność :roll:
Mysia - mój pierwszy szczurasek - już odeszła...
samotnośc -> brak rodzeństwa(jedynak albo jedynaczka)
Ostatnio zmieniony pn wrz 25, 2006 5:34 pm przez Filip11, łącznie zmieniany 1 raz.
brak rodzenstwa ---> egoizm :ops:
egoizm - egoista
Aha, i taki off: jedynak czy jedynaczka wcale nie jest samotny. Jedynactwo to coś fantastycznego i nie ma to nic wspólnego z samotnością
A co do egoizmu to wszyscy wiemy 
Aha, i taki off: jedynak czy jedynaczka wcale nie jest samotny. Jedynactwo to coś fantastycznego i nie ma to nic wspólnego z samotnością

Ostatnio zmieniony pn wrz 25, 2006 6:08 pm przez marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
marchewa nie zgadzam sie! Zaden przyjaciel czy przyjacioka nie zastapi siostry czy brata! Ja niestety jestem jedynaczka i kiedys mi sie to podobalo a teraz smutno mi jak slysze jak moja mama gada ze swoja siostra albo nawet sie z nia kloci! I uwazam ze osoby ktor decyduja si etlyko na jedno dziecko sa EGOISTAMI!
No ale zeby nie robic offtopa to:
egoista - moja Frania :drap:
No ale zeby nie robic offtopa to:
egoista - moja Frania :drap: