gerda, widac, ze mloda mama czuje sie nie najlepiej...
Czy poza wyczerpaniem cos jeszcze jej dolega?
Jak oddycha?
Szczerze mowiac boje sie o nia i nie zwlekalabym z wizyta u weta. Male juz sa spore, wiec zabieraj cala gromadke i marsz do specjalisty.
[NARODZINY] wycienczenie po porodzie-matka karmiaca
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

[NARODZINY] wycieczenie po porodzie-matka karmiaca
hwj esti, wlasnie wrocilysmy od weta. fela zostala przebadana: nie jet chora, tylko wycienczona. nic dziwnego - nie miala kiedy do siebie dojsc. dostala preparat dolfos,mam jej dodawac do jedzenia. wydaje mi sie, ze ma ciut lepszy apetyt - zjadla troche jogurtu i jajko (zoltko). malym mam serwowac mixol, zeby odciazyc karmicielke (nie bylo kociego mleka). problem w tym, ze chyba im to nie smakuje. na szczecie podjadaja gerberki i jogurt. licze na to, ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej, w koncu maluchy musza kiedys dojrzec do samodzielnego spozywania pokarmow... pozdrawiam
gerda, polecam rowniez nutri-drink, jest to preparat dla osob ciezko chorych, moze calkowicie zastapic pozywienie, gdyz jest bardzo bogaty w substancje odzywcze, witaminy i inne elementy.

dzieki, na pewno skorzystamy
[quote="gerda"](nie bylo kociego mleka)[/quote]
Kocie mleko można kupić w zoologach. Z pewnością są na rynku (bo sama kupuję w sklepie), więc może uda się zamówić?
Kocie mleko można kupić w zoologach. Z pewnością są na rynku (bo sama kupuję w sklepie), więc może uda się zamówić?