Ogonki i bezogonek
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Ogonki i bezogonek
Byłam wredna, na chama wsadziłam je razem do transporterka, bo Kropka oprócz pisków nic małej złego nie robi. Obrażone były, że je zamknęłam, ale zauważyłam, że Kropa w nim nie skrzeczy jak mała podchodzi. Po dłuższej chwili po raz pierwszy Tiksi mogła zbliżyć sie dostatecznie blisko, zaczęła iskać Kropkę i o dziwo tej się to podoba i sama się nadstawia.... i znowu mi sie udało... hihihi... jeszcze na wspólne leżakowanie jakiś pomysł musze znaleźć...

Ogonki i bezogonek
Na wspolne lezakowanie to chyba jeden hamaczek mozna wyjac? Widze, ze same sukcesy u Was dziewczyny, baaaardzo sie ciesze, ze ogony dochodza do porozumienia. Wysciskac prosze od ciotki Viss  :hihi:

I am not from your tribe.

Ogonki i bezogonek
 hamaczek już wyjęty... mała nadal z uporem maniaka robi podchody, myślę, że wkrótce się doczekam... pozdrowienia od rudzielca dla cioteczki, wyściskana i wycałowana...
 hamaczek już wyjęty... mała nadal z uporem maniaka robi podchody, myślę, że wkrótce się doczekam... pozdrowienia od rudzielca dla cioteczki, wyściskana i wycałowana... , dzielna z niej dziewczynka
, dzielna z niej dziewczynka
					Ostatnio zmieniony pt wrz 29, 2006 7:22 pm przez helen.ch, łącznie zmieniany 1 raz.

Ogonki i bezogonek
helen.ch,  :kciuki:  :wav: 
Suuuuuuper 

Suuuuuuper

I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair

I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
Ogonki i bezogonek
helen.ch 
Ale słodko :lol2:
Mowilam, ze w najblizszej przyszlosci tak sie stanie 

:wav:
Śliczn aniołki :zakochany:

Ale słodko :lol2:
Mowilam, ze w najblizszej przyszlosci tak sie stanie

:wav:
Śliczn aniołki :zakochany:
Szczur z tonącego okrętu ucieka
Myszka za nim goni
i krzyczy: szczurze pokonaj tonący okręt!
Pokonaj swój lęk i strach!

Myszka za nim goni
i krzyczy: szczurze pokonaj tonący okręt!
Pokonaj swój lęk i strach!
Ogonki i bezogonek
Kropka tym razem tylko zamknęła oczy, najeżyła futro na maksa i czekała, mała delikatnie na długich nogach podeszła do niej mróżąc oczka, położyła sie , bo nie usłyszała ostrzegawczego pisku dużej... po chwili najeżone futerko Kropki opadło, obie poprawiły się i zwinęły w kłębuszki... moje kochane dziewczynki :zakochany:  :zakochany: ...

Ogonki i bezogonek
helen.ch, zazdroszczę, też bym tak chciała już z moimi, ale tu się kroi dłuższa batalia 
Ale dziewuchy pięknie wygladają razem :zakochany:

Ale dziewuchy pięknie wygladają razem :zakochany:
I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air

Ogonki i bezogonek
Wierzyłam , że sie uda.. Kropka to taka poczciwa szczurcia, trudno jej się było dziwić, tyle czasu była sama a tu mały wariat po klatce bez sensu lata i cały czas się na nia pcha... potrzebowała trochę czasu... fajnie, że się tak szybko udało... teraz trzymam kciuki za Twoje ogonki, żeby mały "postrzeleniec" nie musiał mieszkac za dlugo sam  , wycałuj ode mnie słodkie pysio  :zakochany:
, wycałuj ode mnie słodkie pysio  :zakochany:

Ogonki i bezogonek
tez musialabym pomyslec o kupieniu kolezanki dla kredki

Ogonki i bezogonek
Kropka na poczatku miala pewnie ciezkiego focha  :hyhy: w koncu jedynaczka, taka wypieszoczona i rozpieszczana, a tu pojawia sie male, zero szacunku dla starszyzny, pcha sie z lapami i jest niemilosiernie namolna  :haha:  Pewnie dlatego dopiero po pewnym czasie Kropka doszla do siebie, ustawiła małą i prosze - pelen sukces. Wygladaja wspaniale  :zakochany:  A za jakis czas beda spaly na kanapke, dopiero ci ten widok łzy wycisnie  

I am not from your tribe.

Ogonki i bezogonek
Viss, z pewnością wyciśnie, juz teraz bliska łez jestem, siedzę przy klatce i patrzę jak to słodko wygląda... w tym tempie to pewnie i tego widoku wkrótce się doczekam

Ogonki i bezogonek
Jejku, jak ona wyrosła  :zakochany: 
Cieszę się, że się powoli z Kropką dogaduje, przebojowa dziewczyna

Cieszę się, że się powoli z Kropką dogaduje, przebojowa dziewczyna

Ogonki i bezogonek
 Jest całkiem spora, moja Kropka jest raczej drobna, więc wkrótce nie bedzie między nimi różnicy. Pozdrawiamy
 Jest całkiem spora, moja Kropka jest raczej drobna, więc wkrótce nie bedzie między nimi różnicy. Pozdrawiamy