And the winner is... Tak, zgadłaś.
 Kiki po lewej.
 Kiki po lewej. Ja rozpoznaje je po plamce przy ogonku i po uszkach. Po ogonkach może i bym dała radę, ale tak łatwiej.
Moderator: Junior Moderator

Kiki po lewej.
 Kiki po lewej. 

. Kiki też daje czadu.
. Kiki też daje czadu. Oj, nie nie.Czy Kiki nadal taka plochliwa?
 Już jej przeszło. Czasami nawet pierwsza wyskakuje z transporterka, zanim Koko zdąży stwierdzić, że chyba pora pobiegać.
 Już jej przeszło. Czasami nawet pierwsza wyskakuje z transporterka, zanim Koko zdąży stwierdzić, że chyba pora pobiegać. Ale ja się oszukać nie dam, swoje wiem. Rozgryzłam te bestie.
 Ale ja się oszukać nie dam, swoje wiem. Rozgryzłam te bestie. ] Dość dobrze opisują co sie u mnie dzieje.
 ] Dość dobrze opisują co sie u mnie dzieje. , wysłuchał, co miałam do powiedzenia, potem szczegółowo wypytywał. Osłuchał obie panny (najpierw Kiki, potem Koko i jeszcze raz Kiki), a potem wyszedł z gabinetu... i przeszedł do sali obok do innej pani doktor żeby się skonsultować (zdziwienie, ale jak najbardziej pozytywne). Powiedział, że osłuchowo nic tam nie siedzi w oskrzelach ani płucach, ani nie jest to zapalenie. Dziewczyny dostały zastrzyk na wzmocnienie (niestety nie wiem, co to było :/ ) i nasiona HP(!) w roli wspomagającej. Jeżeli się nie poprawi - za trzy dni zgłosić się na zastrzyk jeszcze raz.
 , wysłuchał, co miałam do powiedzenia, potem szczegółowo wypytywał. Osłuchał obie panny (najpierw Kiki, potem Koko i jeszcze raz Kiki), a potem wyszedł z gabinetu... i przeszedł do sali obok do innej pani doktor żeby się skonsultować (zdziwienie, ale jak najbardziej pozytywne). Powiedział, że osłuchowo nic tam nie siedzi w oskrzelach ani płucach, ani nie jest to zapalenie. Dziewczyny dostały zastrzyk na wzmocnienie (niestety nie wiem, co to było :/ ) i nasiona HP(!) w roli wspomagającej. Jeżeli się nie poprawi - za trzy dni zgłosić się na zastrzyk jeszcze raz.

A przy tym sa przekomiczne, jak tak zaciekle kombinuja. Nauczyly sie robic rozne podchody i niezwylke sprawnie wspolpracuja na rzecz udanej kradziezy. Sa wspaniale  :zakochany:
 A przy tym sa przekomiczne, jak tak zaciekle kombinuja. Nauczyly sie robic rozne podchody i niezwylke sprawnie wspolpracuja na rzecz udanej kradziezy. Sa wspaniale  :zakochany: