malenstwo dziwnie mruczy
Moderator: Junior Moderator
malenstwo dziwnie mruczy
jedna kreseczka dwa razy dziennie + odzywka od weterynarza 4 razy dziennie zgodnie z zaleceniem
Aurea
malenstwo dziwnie mruczy
Aurea, koniecznie tez podawaj malej oslonowo lakcid (w aptece do kupienia). Ok 30 min po podaniu leku.
[quote="Aurea"]jedna kreseczka [/quote]
A jaka strzykawka?
[quote="Aurea"]jedna kreseczka [/quote]
A jaka strzykawka?
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
malenstwo dziwnie mruczy
Lakcid? jeju a cóż to? Jak ja moge ja tak faszerowac tymi lekarstwami
Z tego co widze to mała lepiej sie juz czuje Dzisiaj miala czkawke tylko raz przez cały dzien i nawet napila sie z poidełka
czego nauczyła sie od niuni ... No ale jesli ten lakcid ma jej pomoc ehhh bidulka zaczyna swe zycie od zazywania antybiotyków ....

Aurea
malenstwo dziwnie mruczy
o ile mi wiadomo to lakcid jest po to zeby mala nie dostala rozwolnienia, i napewno nie jest to antybiotyk
POSZUKUJE OSOBY KTORA ODBIERZE SZCZURKA Z POCIAGU I GO PRZENOCUJE (wiecej informacji w ssa)
malenstwo dziwnie mruczy
Dokladnie. To nie jest antybiotyk. Dziala oslonowo na uklad pokarmowy. Antybiotyki zabijaja naturalna flore w jelitach. Ludzie przy zazywaniu antybiotykow tez to biora.
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
malenstwo dziwnie mruczy
Lakcid koniecznie!
Taki maly organizm musi byc ochroniony.
Dawaj jej pol fiolki dziennie, w odstepach 2 godzinnych od podania antybiotyku.
[quote="limba81"]jaka strzykawka?[/quote]
Odpowiedz.
Taki maly organizm musi byc ochroniony.
Dawaj jej pol fiolki dziennie, w odstepach 2 godzinnych od podania antybiotyku.
[quote="limba81"]jaka strzykawka?[/quote]
Odpowiedz.

malenstwo dziwnie mruczy
CHYBA Z MAŁA JEST CORAZ GORZEJ jEST OSOWIAŁA I SIE CAŁA TELEPIE ;( MIMO ZE CAŁY CZAS JA OGRZEWAM POD POLAROWA BLUZA wstaje do niej w nocy by ja przytulic i zobaczyc czy cos lepiej ale ona przytulona do niuni cala sie trzesie Lezy z otwartymi oczkami ...
Aurea
- AngelsDream
- Kontakt:
malenstwo dziwnie mruczy
nie otwiera pyszczka Tylko lezy cały czas z otwartymi oczkami ( nie spi ) i sie trzęsie , pomrukuje Ale to telepanie jest straszne - jestem przerazona bo ogrzewanie jej nic nie pomaga czuje pod swetrem jak malenstwo sie trzesie i nie wiem jak jej pomóc Jak niemowlaki maja goraczke to kąpie sie je w zimnej wodzie zeby goraczke zbic Moze ona tez masz goraczke i tak nalezaloby zrobic chociaz nie wiem nie próbowałam i balabym sie spróbowac bez skonsultowania tego z kims
Aurea
malenstwo dziwnie mruczy
Nie masz jakiegoś weta całodobowego?
Nie wiem co Ci poradzić, ale nie wygląda to dobrze.
Czy mała traci temperaturę? Jest chłodna przy tych dreszczach?
Nie wiem co Ci poradzić, ale nie wygląda to dobrze.
Czy mała traci temperaturę? Jest chłodna przy tych dreszczach?
Emilciu.... Ty wiesz, że nie zapomnę!!!!
malenstwo dziwnie mruczy
gryska ona jest cieplutka cały czas ja grzeje wiec nie wiem skad to telepanie bo trzesie sie nawet gdy jest pod bluzką W dodatku starsza samica mi wszedzie kałuze robi sika co chwile wszedzie Nie chce nawet myslec o czyms złym bo te szczurki to cały mój swiat... A co do weta to nie stac mnie w tej chwili na calodobowego Owszem sa całodobe ale za potrójna stawke
Ostatnio zmieniony ndz paź 01, 2006 10:27 pm przez Aurea, łącznie zmieniany 1 raz.
Aurea
malenstwo dziwnie mruczy
Aurea, co z Małą?
Idziesz dzisiaj do weta, prawda?
Idziesz dzisiaj do weta, prawda?
Emilciu.... Ty wiesz, że nie zapomnę!!!!
malenstwo dziwnie mruczy
Ide i z mała i z starsza Własnie sie wybieram Jak przyjde to napewno napisze co mi powiedział weterynarz
Aurea