Smutnik :(

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
szymek18

Post autor: szymek18 »

No i nie ma jej :sad2: :bije: nienawidze alergii :evil: :evil: :sciana2: :zlosc: :cry:
Ash nazg durbatulûluk, ash nazg gimbatul,
ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Awatar użytkownika
szymek18

Post autor: szymek18 »

trzymaj sie marchewa
Ostatnio zmieniony czw paź 05, 2006 11:20 am przez szymek18, łącznie zmieniany 1 raz.
Ash nazg durbatulûluk, ash nazg gimbatul,
ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
an

Post autor: an »

zle mi :/ ilekroc mi zle, mam napad na jedzenie, ale glownie na slodycze... i wtedy z pomoca przychodzi poziomkowy kisiel z linii "slodka chwila", bo ma malo kalorii i mozna go zjesc ciezarowke...

a zle mi z powodu Bylego... juz bylo dobrze przez tyle czasu, a dzisiaj znowu mnie skreca :/ tak bardzo chce, zeby mnie przytulil :-( zaden inny chlop, tylko On :/
ale tez przytulic mnie nie moze, bo jesli by do tego nawet doszlo, to znowu sie w to wkopie...
:cry:
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
mazoq
Kontakt:

Post autor: mazoq »

an, chyba się rozumiemy :przytul:
helen.ch

Post autor: helen.ch »

:cry: cały dzień u weterynarza, nasz pies wpadł pod samochód, potłuczony i poobdzierany strasznie, zwichnięty bark, krwiak na brzuchu, zdarty napletek, stłuczone jądra... tak mi przykro... wyskoczył u rodziców przez płot, poleciał na wieś do suki... wpadł pod żuka... nie umie jak inne wiejskie psy radzić sobie na ulicy, nie chodzi sam... rodzice załamani... a mi tak bardzo go żal... :cry: a jutro znowu do weta, bo pęcherz się pani dr nie podobał, bo pękło jakieś naczynie... i krew szła zamiast moczu, ale po kroplówce juz było dobrze... tak się boje, że w nocy będzie go bolało, jak leki przestana działać, mam mu dac tylko jedna tabletkę... reszte mamy wytrzymać... Boże jak to boli.... :cry: :cry: :cry:
Obrazek
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

Post autor: sauatka »

moja sunia tez miala niedawno wypadek, potluczone pluca, krew w moczu... ale wyszla z tego. Teraz tez bedzie dobrze helen.ch, :przytul:, trzymam kciuki!

A ja mam zapalenie pecherza :sad2:
marchewa
Kontakt:

Post autor: marchewa »

helen.ch, :przytul:
Boże, tak strasznie mi przykro :-(
Trzymajcie się tam a ja będę trzymac kciuki za Was i za piesia.

Coś pechowa ostatnio dla zwierząt ta ziemia lubuska...
I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
Awatar użytkownika
PALATINA

Post autor: PALATINA »

Oddałam Shake'a!! :sad2:
Wiem, że tak bedzie lepiej dla wszystkich (Shake już nie bedzie sie bił ze Sputkiem i z resztą szczurów; będzie jedynym ogonkiem w domciu, będzie mu na pewno b.dobrze. Poszedł ze swoja klateczka, żeby sie nie czuł zbyt obco w nowym miejscu...), ale jest mi smutno... :cry: Przywiązałam sie do niego przez ten czas. :|
"Wierząc we własną drogę wcale nie musisz udowadniać, że droga innego człowieka jest zła"
(P.Coelho)
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

helen.ch, trzymam za piesiunia kciuki...
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
helen.ch

za trzymanie kciuków dziękuję i prosimy o jeszcze... jest lepiej ale dalej nie siusiamy.. :-( za 3 h do weterynarza :cry: a każde podnoszenie to dla niego ból...
Obrazek
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

Post autor: sauatka »

trzymamy, trzymamy! Musi byc dobrze! :przytul:
Awatar użytkownika
Sileas
Kontakt:

Post autor: Sileas »

Będzie dobrze, musi być! Trzymamy mocno kciuki za pieska! :przytul:
Za TM ['] : Silje (25.12.2006 - 25.01.2008), Iris (14.07.2006 - 02.09.2008), Wolke (14.07.2006 - 25.08.2008), Shivia (ok. 14.07.2006 - 18.09.2008)
helen.ch

Dziękujemy, jest lepiej... dalsze zmagania ze skutkami wypadku tu: http://szczury.org/viewtopic.php?t=12958&start=30 ... wielkie dzięki raz jeszcze za słowa otuchy
Obrazek
mazoq
Kontakt:

Post autor: mazoq »

ale widziałam wypadek... ścigacz wpierniczył się pod golfa... motocykliście... głowa odpadła...
marchewa
Kontakt:

Post autor: marchewa »

mazoq, ja pierniczę... współczuję dzisiejszej nocy... :przytul:
I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”