Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

OMFG! Ja widziałam tylko stłuczkę... aaauć.....
Smutnik. Źle mi bo mi źle. Dogmat. Samotność...
Smutnik. Źle mi bo mi źle. Dogmat. Samotność...
Dyrekcja ZOO ogłasza:
Prosimy nie karmić Trolli!
Sezon polowań na Trolle rozpoczęty!
Prosimy nie karmić Trolli!
Sezon polowań na Trolle rozpoczęty!

[quote="mazoq"]motocykliście... głowa odpadła...[/quote]
Tak się często zdarza, bo rasowi "dawcy" przywiązują do szyi struny od gitary i mocują je do kierownicy. OMG, ale oni są popaprani :roll: .
Tak się często zdarza, bo rasowi "dawcy" przywiązują do szyi struny od gitary i mocują je do kierownicy. OMG, ale oni są popaprani :roll: .
Grubasy zapraszają do galerii -> http://szczury.org/album_personal.php?user_id=2925
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
w sumie jest to pewne wyjście... jeśli woli się śmierć od kalectwa.
jakoś mnie to nie ruszyło... może już za dużo tego się naoglądałam w telewizji. znałam tego motocyklistę z widzenia, jeden z największych kretynów, potrafił w środku szczytu jechać po centrum na tylnym kole. wyjechałby na to skrzyżowanie 5 minut później i wrąbałby się pod mój samochód.
jakoś mnie to nie ruszyło... może już za dużo tego się naoglądałam w telewizji. znałam tego motocyklistę z widzenia, jeden z największych kretynów, potrafił w środku szczytu jechać po centrum na tylnym kole. wyjechałby na to skrzyżowanie 5 minut później i wrąbałby się pod mój samochód.
Zapłaciłam rachunki, kupiłam szczurasom żarcie i ściółkę... Zostało mi 17 zł w portfelu... I to mi ma wystarczyć do 7 listopada... :roll:
Ale ja tak chciałam iść do teatru na The Rocky horror show :-( Jedyna nadzieja w moim bucu, będę się musiała straaaasznie starać w tym tygodniu :jezor2:
oo, zona, a w Warszawie tego nie grają? :-(
Czy znasz różnicę między także, a tak że?
Czy wiesz kiedy napisać zresztą, a kiedy z resztą? Czy znasz język polski?

Vella, pojęcia nie mam. Ja się chcę wybrać w przyszły wtorek do chorzowskiego Teatru Rozrywki. Bilet ulgowy - 19 zł, normalny - 25... :roll:
eech, nie wygląda na to, żeby sie wybierali do stolicy :-(
szkoda.
szkoda.

Permanentny dół od kilku dni z powodu Tuśki. Nie mam czasu jeść (to akurat mi wyjdzie na dobre) ani spać. Jestem po prostu wykończona. Dziś od 5 do 6 rano wypiłam 3 energy drinki i 0,5l Mountain Dew. Nie pomogło.
Znów tyły w szkole. Nie mogę być przez dwa dni na zajęciach, bo moja babcia wyjechała i nie miałby kto karmić Tuśki.
Wylałam całego nutridrinka niechcący, bo z tego zmęczenia jestem nieskoordynowana.
Z facetem nadal pokłócona.
I jeszcze sytuacja towarzyska w szkole. One wszystkie są takie ładne, szczupłe, wygadane. Ja do nich nie pasuję. Przy nich jestem wielka, niezgrabna, bezbarwna, nudna, brzydka, jakaś taka niedorozwinięta. A przez wakacje to się jeszcze bardziej popierprzyło i teraz czuję się przy nich jak piąte koło u wozu. A one tak mnie traktują. A było tak fajnie kur***...
Smutno. Dół. Zmęczenie. Zmęczenie oczekiwaniami. Zawsze jestem nie taka jak trzeba, nigdy sie nie umiem dopasować...
Znów się nie wyśpię, bo Tuśkę trzeba karmić w nocy.
Znajdzie się ktoś chętny, kto mnie dobije?
Znów tyły w szkole. Nie mogę być przez dwa dni na zajęciach, bo moja babcia wyjechała i nie miałby kto karmić Tuśki.
Wylałam całego nutridrinka niechcący, bo z tego zmęczenia jestem nieskoordynowana.
Z facetem nadal pokłócona.
I jeszcze sytuacja towarzyska w szkole. One wszystkie są takie ładne, szczupłe, wygadane. Ja do nich nie pasuję. Przy nich jestem wielka, niezgrabna, bezbarwna, nudna, brzydka, jakaś taka niedorozwinięta. A przez wakacje to się jeszcze bardziej popierprzyło i teraz czuję się przy nich jak piąte koło u wozu. A one tak mnie traktują. A było tak fajnie kur***...
Smutno. Dół. Zmęczenie. Zmęczenie oczekiwaniami. Zawsze jestem nie taka jak trzeba, nigdy sie nie umiem dopasować...
Znów się nie wyśpię, bo Tuśkę trzeba karmić w nocy.
Znajdzie się ktoś chętny, kto mnie dobije?
I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
fatalnie sie czuje... Pogoda mnie dobija, zimnooo, grzejniki nie grzeja.
Głowa mnie boli, gardlo aa w ogole wszytso :-(
[quote="marchewa"]Znajdzie się ktoś chętny, kto mnie dobije?[/quote]
o i mnie tez jesli mozna
Głowa mnie boli, gardlo aa w ogole wszytso :-(
[quote="marchewa"]Znajdzie się ktoś chętny, kto mnie dobije?[/quote]
o i mnie tez jesli mozna
Jezu, czekam tylko aż mi wszyscy z domu wyjdą, żebym się mogła tak porządnie, od serca, wyryczeć :sad2: Bo mnie cały czas w gardło ciśnie... 
I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
- AngelsDream
- Kontakt:
Zmarnowane 4 godziny, szczur narażony na stres... Ja rozumiem - ludziom się może coś przydażyć, ale żeby tak bez kontaktu? :zlosc:
Wyjątki i dwa psy.
marchewa, nie łam się. Widzę jak piszesz (a dla mnie jest bardzo ważne to jak kto umie się komunikować), i z całą pewnością mogę stwierdzić, ze niedorozwinięta to Ty nie jesteś 
Wprost przeciwnie.
Wiesz... skoro tak się czujesz to i tak Cię traktują. I odwrotnie, koło się zamyka. Dlatego musisz trochę nadrobić miną. "Do góry uszy to i pupa ruszy"
Ech, szkoda, ze w wawce nie mieszkasz. Wpałabym na jakąś nockę. Nie masz kogoś, kto Cię może odciążyć w nocnych dyzurach przy Tuśce?
Trzymaj się, mała :przytul:
PS. najlepsze jest ryczenie w wannie. Wilgoć nie przeszkadza i twarz można obmyć
Albo w łóżku do poduszki. Jak się zmęczy to się zaśnie. I rano już jest ok.
Wypróbowane.

Wprost przeciwnie.
Wiesz... skoro tak się czujesz to i tak Cię traktują. I odwrotnie, koło się zamyka. Dlatego musisz trochę nadrobić miną. "Do góry uszy to i pupa ruszy"

Ech, szkoda, ze w wawce nie mieszkasz. Wpałabym na jakąś nockę. Nie masz kogoś, kto Cię może odciążyć w nocnych dyzurach przy Tuśce?
Trzymaj się, mała :przytul:
PS. najlepsze jest ryczenie w wannie. Wilgoć nie przeszkadza i twarz można obmyć

Albo w łóżku do poduszki. Jak się zmęczy to się zaśnie. I rano już jest ok.
Wypróbowane.

- AngelsDream
- Kontakt: