Oczywiście, ze nie wchodzi w grę, bo masz samiczkę
 A klatki na allegro na dwa ciury nie są strasznie drogie
Moderator: Junior Moderator

(to mój debiut jeśli chodzi o szczurki). Ma ok 3-4 miesięcy. Ostatnio zauważyłam, ze sam koniuszek ogona (jakieę 1,5-2mm) jest wyschnięty, a ta, gdzie przechodzi już w zdrową część ogonka - jest zaczerwienienie. Jak dotykam końcóweczki, Boski reaguje całym ciałkiem i czasem popiskuje. Mam czekac parę dni i mieć nadzieję, że się zagoi, czy isć z nim do weterynarza?
 (to mój debiut jeśli chodzi o szczurki). Ma ok 3-4 miesięcy. Ostatnio zauważyłam, ze sam koniuszek ogona (jakieę 1,5-2mm) jest wyschnięty, a ta, gdzie przechodzi już w zdrową część ogonka - jest zaczerwienienie. Jak dotykam końcóweczki, Boski reaguje całym ciałkiem i czasem popiskuje. Mam czekac parę dni i mieć nadzieję, że się zagoi, czy isć z nim do weterynarza? Zastosuję się do rad:) Pozdrawiam!
 Zastosuję się do rad:) Pozdrawiam! , po to jestesmy
 , po to jestesmy  . Bo jesli dobrze zrozumialam to ranka jest minimalna? Nie stercza kosteczki czy cos w tym stylu? A wiesz moze jak to sie stalo?
. Bo jesli dobrze zrozumialam to ranka jest minimalna? Nie stercza kosteczki czy cos w tym stylu? A wiesz moze jak to sie stalo?