Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Tak dla kontrastu! Ciągle tylko marudzenie i marudzenie. Pewnie,że czasem miło, ale też przecież przydarzają jam sie miłe rzezczy, którymi byśmy chcieli się pochwalić. Dlatego zakładam ten temat.
Zacznę od siebie:
Właśnie zdałam ostatnią mature ustną i ZACZĘŁAM WAKACJE :!: Które będą trwały całe 4 miesiące...Poszaleję sobie :twisted:
okazało się że moja szczurka nie ma guza !!!!!!!!
Jestem very happy :lol: :lol: :lol: :lol:
Byłam dzisiaj nad wodą.....fajnie było
A wczpraj po raz pierwszy wszystkie 4 ogoniaste zasnęły mi pod bluzką...ja prawie też zasnęłam ale się troszkę bałam że je zgniotę
w domu szaleją --> Czika (psica), i ogoniaste: Brązowa, Nika, Lilith,Dara i Tavi
gdzieś tam --> Szatan, Czedar, Gałka,Zuzu, Kremówka, Gryzelda,Mamuśka, Cykorka i Kreska.....
Kera już jest całkowicie zdrowa. Sierść jej się CUDOWNIE błyszczy.
I łazi za mną, wspina się po mnie, przychodzi na zawołanie i w ogóle chyba juz mnie lubiiiiii A wczoraj i przedwczoraj po raz pierwszy poza domem wyszła mi na ramię. Na dworze oglądała widoki, a w domu mojego chłopaka zasnęła mi na karku (nie jak zawsze głęboko zakopana pod bluzką) nat głęboko,że musiałam też się położyc, bo się zsuwała :roll:
Ja zaraz lece z dziewczynami posmigac na rolkach Slonko swieci i jest super, mam nadzieje ze to co mowili w dzienniku i pisali na onecie o pogodzie nie sprawdzi sie Ja chce PIEKNE POLSKIE LATO
Zostalo miesiac nauki, nie odrabiam juz lekcji nie ucze sie do sprawdzianow totalna olewka :twisted: Jestem taka haaaapy )