Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Musi musi....kurcze tak dużo dzis o nim mówiłam, że wcale się nie zdziwie jak jutro do niego podejdę i się przytule, pod pretekstem zimna... :zakochany:
Czy ja zawsze muszę sobie tłumaczyć o zachowanie mojego rodzeństwa jako niepełnosprawność??
MANIAK90, z tego co widzę jak o nim myślisz - powinnaś nieco przyhamować bo jeszcze zauroczenie się wypali nim w ogóle do czegoś dojdzie 

Za TM ['] : Silje (25.12.2006 - 25.01.2008), Iris (14.07.2006 - 02.09.2008), Wolke (14.07.2006 - 25.08.2008), Shivia (ok. 14.07.2006 - 18.09.2008)
Nie no spokojnie...nie jest ze mna tak źle :jezor2: żartuje tylko :jezor2:
Czy ja zawsze muszę sobie tłumaczyć o zachowanie mojego rodzeństwa jako niepełnosprawność??
O bosh ide sie ukac deutscha...bosh nie chce mi sie...
MANIAK90, a tak generalnie, to istnieje coś takiego jak edycja postów
Przez godzine od napisania posta mozna edytować.
Korzystaj, to nie gryzie

Korzystaj, to nie gryzie

I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
Bosh wiedziałam....lenistwo boli... :ops: więcej nie będę obiecuje
wybaczysz?

MANIAK90, ja widzę, że Ty na dwa fronty lecisz ;] I smutnik i weselnik :>
Dyrekcja ZOO ogłasza:
Prosimy nie karmić Trolli!
Sezon polowań na Trolle rozpoczęty!
Prosimy nie karmić Trolli!
Sezon polowań na Trolle rozpoczęty!

MANIAK90, marchewa ma nie wybaczyć ?
ona juz takie rzeczy wybaczała ze dla niej to pikuś
ona juz takie rzeczy wybaczała ze dla niej to pikuś

" nie jestem oswojonym szczurem"
"Piotruś Pan nie żyje...Peter Pan is dead"
"Piotruś Pan nie żyje...Peter Pan is dead"
- AngelsDream
- Kontakt:
Jakos mi tak wesolo
Kupilam sobie rybki, szczury sie wybiegaly, nie odrobilam lekcji, jutro jade do Zielonej Gory i nie ide do szkoly, pije sobie herbatke z miodkiem i tak mi fajnie :lol2:

Kupilam sobie rybki, szczury sie wybiegaly, nie odrobilam lekcji, jutro jade do Zielonej Gory i nie ide do szkoly, pije sobie herbatke z miodkiem i tak mi fajnie :lol2:
Ostatnio zmieniony pn paź 30, 2006 10:49 pm przez Matylda, łącznie zmieniany 1 raz.
POSZUKUJE OSOBY KTORA ODBIERZE SZCZURKA Z POCIAGU I GO PRZENOCUJE (wiecej informacji w ssa)
- AngelsDream
- Kontakt:
Wykapany, czyściutki, w slicznych czarnych bokserkach i gada o architekturze, a ja go nadal kocham :zakochany:
Wyjątki i dwa psy.
-
Fajnie masz, ja sama czasami nie wiem co czuję, bo to już 7 lat, ale ogólnie też :zakochany:
Ja i moje kujciaki Słodziak i Bombelek oraz Arista, Juniper , Azja, Ajka i Europka za Tęczowym Mostkiem...
- AngelsDream
- Kontakt:
U nas dopiero rok, za 48 minut... :klask: :occasion4: :thumbleft: :jezor2:
Wyjątki i dwa psy.
-
Gratulacje, obyscie dożyli razem 7 jak my, to jest prawdziwa sztuka wytrzymac z chłopem tyle czasu.. :klask: :klask:
Ja i moje kujciaki Słodziak i Bombelek oraz Arista, Juniper , Azja, Ajka i Europka za Tęczowym Mostkiem...
- AngelsDream
- Kontakt: