Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Polecam takie gniazdko.Zrobiłam je dzisiaj i moja Mimi nie chce z niego wyjsc!Cały czas tam siedzi i widzę jak podskakuje to gniazdo.Co prawda wyszło mi trochę inaczej niż miało byc,ale też dobre i Mimce się bardzo podoba
Ostatnio zmieniony pn lut 13, 2006 8:25 pm przez Mimysia, łącznie zmieniany 1 raz.
This is the night
this a beautyfull night
and we call Bella Notte.
Miłość to coś co jest zawsze ale nie wszędzie.Taki przyjaciel, co się można zkichać wysyłając zaproszenia, bo nigdy nie przychodzi.
I tak się tydzień później wprosi
widziałam takie fajne ,,cuś'' w kakadu posłanie dla myszki/szczura/chomika miniaturka psiego pontona fajnieutkie mięciutkie polarwoe poprostu cudo ale czy u szczura by to wypaliło ? :drap:
a mnie się nic nie otwiera. Tzn. otwiera jakaś stronka, ale żadnego legowiska nie widze :drap:
edit
aaa juz znalazłam :roll: hmm wygląda ciekawie. Może kiedyś kluskom zrobie ale wątpie żeby to polubiły bo to wybredne stworzenia xP Nawet na hamaku nie chcą spac...
Ostatnio zmieniony śr lis 01, 2006 7:40 pm przez AmericanIdiot, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jedynym dowodem na to że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to że się z nami nie kontaktuje"
"Wielkośc narodu i jego postęp moralny można poznac po tym w jaki sposób obchodzi się ze swoimi zwierzętami"
szczurzynka jesli to bylo z firmy trixie to mam identyczne, moje je lubia ale nie w klatce, tlyko stoi to na biurku i jak chodza po pokoju to sie tam klada
POSZUKUJE OSOBY KTORA ODBIERZE SZCZURKA Z POCIAGU I GO PRZENOCUJE (wiecej informacji w ssa)
a ja Wam proponuję po prostu skarpete:) Niuta jest zakochana! Zwykłej sportowej skarpetce frote należy obciąć paluchy tak, że powstanie bawełniany tunel. Skarpete nalezy podwiesic u szczytu klatki (u mnie podobnie jak hamak, na zabezpieczonych haczykach).
Co by sie pazurki nie czepiały, warto wywinąc farfocle na zewnetrzna stronę. Szczur taka skarpetkę wprost uwielba. Wlazi do tunelu i jest opatulony z kazdej strony (super sposób na chlodne zimowe dni), może sie w nim swobodnie wywijać. To nie tylko w nocy jej główne legowisko, co chyba w zanczący sposób świadczy o komforcie takiego spanka.
Jak mała tam wlezie prześlę fotke:)
a ja wiem że moje kluski do skarpety nie wejdą xP Kiedyś miały, to gardziły nimi, jedyne co raczyły z nimi zrobic to spac na nich lub zrzucic na dół :roll:
"Jedynym dowodem na to że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to że się z nami nie kontaktuje"
"Wielkośc narodu i jego postęp moralny można poznac po tym w jaki sposób obchodzi się ze swoimi zwierzętami"
chyba musze wyslać zdjecie, bo to niezła ekwilibrystyka utrzymac się na podwieszonej skarpecie... a druga sprawa to zeby ja zrzucic trzeba ja odgryźć a żeby ja odgryźc trzeba wejsć do środka a jak sie wejdzie do środka to sie okazuje ze jest super!!!
Otoz to! Takie rozwiązanie pozwala im zachowac odrobine autonomii, bo przeciez w naturze pomimo stadnego trybu zycia, ogony wcale nie zyja caly czas w "kłębku".
Naprawde polecam skarpete - wiekszosc ciurow bedzie zachwycona...