Rozbrykana :D

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
malenka007

Post autor: malenka007 »

Hej :) od dzisiaj mam nowego szczurcia :) Nie moglam zniesc tego ze Malusia odeszła wiec mamusia zdecydowala sie kupic mi nowego :) Szczurcia jest przezabawna i TOWARZYSKA !! w ogole sie mnie nie boi, wacha mnie ciagle i z przyjemnoscia znosi drapanie po brzusiu :) Hyh problem jest taki ze.. jest baaardzo żywiłowa, wszedzie jej pełno... nie nadazam wzrokiem za nia:P wiec chyba wieksszego problemu z oswajaniem nie bede miala tylko ta jej zywiolowosc... Pozdrawiam !
[nie wiedzialam w jaki temat to wrzucic...]

[ Komentarz dodany przez: limba81: Pon Lis 27, 2006 7:40 pm ]
Jako iz nie masz problemu, temat przenioslam do tego dzilu. Tutaj mozesz opisywac zycie Twoich zweirzakow, wrzucac zdjecia itp.
limba81 mod
~> Do we do we go when we fly when we when we go do we die? <~
aleksandra_w

Post autor: aleksandra_w »

zycze powodzenia w oswajaniu ogonka ! :thumbleft:
Moje grubasy
za TM:Zocha (18.09.2004-28.10.2006)
Doma

Post autor: Doma »

Ja też! i nie martw sie ja na początku miałam ten sam problem. Teraz może troche jest spokojniejsza, ale nadal łobuz z niej straszny. :D
Ps. A nie myslałaś o koleżance dla małej??
"Najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód twego smutku, potrafi sprawić, że znów wraca radość."
Awatar użytkownika
Oleczka
Kontakt:

Post autor: Oleczka »

to bedzie taka jak moja Mysia :D bedzie miala mnostwo spraw na glowie :khihi:
o fotki prosimy :D
Mój Sklep dla Gryzoni - Gryzoland
http://www.gryzoland.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”