Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
myszko sorka ale mi tam tak zalezy na tych postach jak wiesz hmm nie powiem na czym mozesz mi odebrac to za granie jak sie da mi sie poprostu fajnie gra i woogle siedzi na tym forum a posty po co mi to nabijac na co mi to zwiekszy to moja wedze o szczurkach i bede je bardziej lubiał?? pozdrawiam cie i sorka jak ci to przeszkadza
Nie, mi to nie przeszkadza, ale jeśli macie ochotę tak sobie grać przez cały czas to macie gg- proszę bardzo. Na forum nie mogę nazywać tego zaśmiecaniem ale właśnie większość osób uważa to za nabijanie sobie postów, a do tego piszecie tak szybko że zazwyczaj nikt nie może się wtrącić Powiem tak- na gg otrzymałam wiadomość "ale sobie ludziska fanie posty nabijają w tych skojarzeniach"...
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com RATTERIA.W.INTERIA.PL
Dostałam:)
Wiesz, bo pod nickiem masz swój status i gwiazdki. Niektórym choletnie zależy, aby mieć ich jak najwięcej... Pisanie postów pod rząd [owszem, czasem to przypadek], bez sensu czy nie na temat. Zresztą co Ci będę opowiadać- w obecnej chwili rozmawiamy o tym na gg- znaczy obgadujemy co niektórych :>
Wracajmy do gry.
fryzura--> fryzjer
warzywo--> go vegan
Niemcy--> język niemiecki
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com RATTERIA.W.INTERIA.PL