A ja lubię tort bezowy ( czekoladowy i placek brzoskwiniowy zostawiam Tobie Madaleno

) A co, czego nie lubią inni... hmm... :drap: Lubię tę tam nade mną ( nie wiem skąd mi się to wzięło

), szczury lubię, za długie spodnie lubię, Javiera lubię, Hritrika lubię, musicale lubię, śpiewać lubię :hihi: , inteligentnych ludzi lubię, Stinga, Nirvanę Green day'a ,1 część "Piratów... ", Johnny'ego Depp'a, "Efekt motyla"... .
Włefu nienawidzę, fotki.pyly nienawidzę, ludzi, którzy się głupkowato na niej przedstawiają
( hej jestem (...) kocham wszystkich, w ogóle jestem miła i
CAŁUŚNA [o zgrozo!!] i pozytywnie nastawiona do świata. Nie lubię paniuś i pustych lasek [czyżby zakomlpeksione dziewczę nie lubiło samej siebie?]), wyrazów:
* "fajnie"
* "loffciam"
* "koffusiam"
* "supcio"
* "ekstraśny"
* "sweet"
* "blogasek",
bezpłciowych ludzi nie posiadających własnego zdania, HIMu, PINu, Hip-Hopu, gdy ktoś mówi, że dobrze jest być sobą i jednocześnie tępi każdy nawet najmniejszy odstęp od normy, demokracji, ludzi w stylu "gdzie moja d**a", pracy w grupie, Amerykanów, kowbojów, większości amerykańskich filmów (głównie z gatunku komedii młodzieżowych, gdzie wszystkim "staje" i wszyscy gwałcą się nawzajem ), Jackass'a, "Złotopolskich", "Pierwszej miłości", "Mody na sukces", Scarlet Johanson, bezkrytycznego przyjmowania rzeczywistości ( może i panna Spears ma figurę, ale to zasługa wielu tysiecy dolraów wydanych na dietetyków, operacje, stylistów... i przeróbka komputerowa), takiej głupiej kreskówki na MTV, gdzie się masakruje slodkie (innego określenie nie znajduję) zwierzątka, EffEQtoo FaLII, Bo To KaleTsSHheenIie JeEEESsssYYqqQaAA PPoLLFFkkiiEGoo JesSHhtT, bezmyślnego biegu za modą... . Chyba na tym skończę :khihi:
Żadnej z nikim Styczności. Żadnej Wymiany Myśli... Taka rozmowa do niczego nie prowadzi, zwłaszcza jeśli w drugiej części rozmowy ukazuje się ogon tej osoby.
To ja Kłapouchy.... to tylko ja, Kłapouchy