imie wymyslila siostra, ale ogonek funkcjonuje jako Otylia z wiadomych wzgledow... i szpulki tez nie chce na razie przynosic
 imie wymyslila siostra, ale ogonek funkcjonuje jako Otylia z wiadomych wzgledow... i szpulki tez nie chce na razie przynosic 
Moderator: Junior Moderator

troszke mnie pocieszyla ta fotka, bo az takiego brzucha nie ma
 troszke mnie pocieszyla ta fotka, bo az takiego brzucha nie ma  ciagle licze na to, ze to falszywy alarm. a zmiany w zachowaniu ciezarnej sa duze? bo Otylia robi sie coraz kochansza, oswaja sie z dnia na dzien co raz bardziej, taka gruba przytulanka z niej... :lol:
 ciagle licze na to, ze to falszywy alarm. a zmiany w zachowaniu ciezarnej sa duze? bo Otylia robi sie coraz kochansza, oswaja sie z dnia na dzien co raz bardziej, taka gruba przytulanka z niej... :lol: 

2tygodnie temu to taka slodka chudzina byla :twisted:
 2tygodnie temu to taka slodka chudzina byla :twisted:
 . Więc może mój szczuras to zły przykład
. Więc może mój szczuras to zły przykład  . Ale, już wiem, jak leżała to jednak ta piłka się płaszczyła... to zobacz czy jak zmienia pozycje to też jest piłka czy tłuszczyk się rozlewa w różne strony
. Ale, już wiem, jak leżała to jednak ta piłka się płaszczyła... to zobacz czy jak zmienia pozycje to też jest piłka czy tłuszczyk się rozlewa w różne strony  .
. najgorsze jest, ze jutro wyjezdzam i nie bede calkiem na biezaco, zostana mi tylko relacje od siostry, ale to nie to samo...
 najgorsze jest, ze jutro wyjezdzam i nie bede calkiem na biezaco, zostana mi tylko relacje od siostry, ale to nie to samo... 

?  :sciana2:
?  :sciana2:
 Na początku zmiany mogą być niewielkie, mało zauważalne...
 Na początku zmiany mogą być niewielkie, mało zauważalne...