Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Dzis dostałam na swoje urodzinki od kolezanki drugiego samczyka... młody [angus] ma 3 miesące a starszy [ćpunek] ma 9mc... Myslę że się polubią. Chociaż Starszy scurasek jest bardzo zainteresowany młodszym i ciągle za nim biega. Troche to dziwne ale on koniecznie chce sie dostać do jego jajeczek. hehe... moze po prostu chce go poznać... Ale widac że ćpunek sie juz czasem denerwuje, ale raczej mu krzywdy nie zrobi... Chociaż raz Angus pisnął... więc je rozdzieliłam i dałam spowrotem do osobnych klateczek... Myślę że sie polubią...
Jutro wrzuce pare fotek szczurasków xD
pozdrawiam sa naprawde kochane
To, że pisnął nie jest powodem to rozdzielania ich w tempie natychmiastowym. Szczury są histerykami i często robią wiele hałasu o nic, dopóki nie ma rozlewu krwi, to nie rozdzielaj, wiesz coś o nich więcej? powodzenia życzę i czekam na zdjęcia
A no własnie to jest racja...moja tak piszczała jakby ja ze skroki ktos obdzieral a w efekcie zaprzyjaznila sie z kolezanką i teraz nawet nie probuje ich rozdzielac bo by sie chyba zaplakały obie:)
Za Tęczowym mostem:Cola,Tekila,Meisi,Kruszynka,Milka,Skiniu,Fart,Fuks,Spidi,Cofi.
Ze mną:Darkon,Frost,Rubin.Bez ogonowo:Ewald,Borsunio,Kajtuś.