Rozpoznawanie płci
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

RE: Jak rozpoznać płeć szczurka
Na moje oko dziewczyna na 100%.

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor,  Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']

Dziewczyna. Też jestem pewna.

stanowczo dziewczynka. w wieku 6 tygodni chlopiec mialby juz wieklie jajeczka  na pewno bys ich nie przeoczyla. a wlazenie na kolezanke jest normalne- to forma dominacji, i czesto dziewczynki robia tak kiedy maja rujke.
 na pewno bys ich nie przeoczyla. a wlazenie na kolezanke jest normalne- to forma dominacji, i czesto dziewczynki robia tak kiedy maja rujke.

na pewno bys ich nie przeoczyla. a wlazenie na kolezanke jest normalne- to forma dominacji, i czesto dziewczynki robia tak kiedy maja rujke.
 na pewno bys ich nie przeoczyla. a wlazenie na kolezanke jest normalne- to forma dominacji, i czesto dziewczynki robia tak kiedy maja rujke.RE: Jak rozpoznać płeć szczurka
Miałby jaja jak berety hehe 

Ostatnio zmieniony pn sty 29, 2007 11:36 am przez _fox_, łącznie zmieniany 1 raz.

Nothing is sacred to the rats. 
Everything is simply another meal.

Everything is simply another meal.
włażą jak mają rujkę?? to dlatego dziwnie się zachowywała... hehe 

ten się nie myli, kto nic nie robi

to ja się tak tutaj podczepię pod temat. byłam dzisiaj z Dżumą u weta- ponownie- tym razem kobieta była kompetentna i:
1) moj szczur ma zapalenie pluc (wiec tak przy okazji i zupelnie nie na temat- wiadomo jaka jest szansa na wykurowanie zwierzaka?)
2) wydam majatek na zastrzyki, a mój zwierz przestanie mnie kochać, bo będzie kojarzył mnie z wielką strzykawą
3) DŻUMA JEST PRAWDOPODOBNIE DŻUMEM!!! (okazało się, że jest tak malotka/malutki, że jąderka jej jeszcze nie wyszły miałam wprawdzie ostatnio takie obawy, ale jednak do końca wierzyłam, że to ONA)
 miałam wprawdzie ostatnio takie obawy, ale jednak do końca wierzyłam, że to ONA)
I tu pojawia sie pytanie-czy są jakieś znaczne różnice w charakterze samic i samców szczurów? Bo do tej pory miałam same dziewczynki i tak się zastanawiam czego się mogę spodziewać.

1) moj szczur ma zapalenie pluc (wiec tak przy okazji i zupelnie nie na temat- wiadomo jaka jest szansa na wykurowanie zwierzaka?)
2) wydam majatek na zastrzyki, a mój zwierz przestanie mnie kochać, bo będzie kojarzył mnie z wielką strzykawą

3) DŻUMA JEST PRAWDOPODOBNIE DŻUMEM!!! (okazało się, że jest tak malotka/malutki, że jąderka jej jeszcze nie wyszły
 miałam wprawdzie ostatnio takie obawy, ale jednak do końca wierzyłam, że to ONA)
 miałam wprawdzie ostatnio takie obawy, ale jednak do końca wierzyłam, że to ONA)I tu pojawia sie pytanie-czy są jakieś znaczne różnice w charakterze samic i samców szczurów? Bo do tej pory miałam same dziewczynki i tak się zastanawiam czego się mogę spodziewać.
http://szczury.org/viewtopic.php?t=72 -> tu jest temacik o charakterkach szczurów z obu płci. Przeczytaj, a wiele się dowiesz 
Trzymam kciuki za Dżumę/ Dżuma Z tego co wiem leczenie zapalenia płuc jest długie i trudne, ale się udaje. Tobie i Twojemu szczurkowi na pewno się uda!
 Z tego co wiem leczenie zapalenia płuc jest długie i trudne, ale się udaje. Tobie i Twojemu szczurkowi na pewno się uda!

Trzymam kciuki za Dżumę/ Dżuma
 Z tego co wiem leczenie zapalenia płuc jest długie i trudne, ale się udaje. Tobie i Twojemu szczurkowi na pewno się uda!
 Z tego co wiem leczenie zapalenia płuc jest długie i trudne, ale się udaje. Tobie i Twojemu szczurkowi na pewno się uda!"Dawno, dawno temu..."
Jedna z nielicznych osób nie chorujacych na GMR.

Jedna z nielicznych osób nie chorujacych na GMR.
wielkie dzięki, tej dyskusji akurat nie znalazłam  ale wiele mi to ine ułatwia w sumie, bo mój szczur (w 80% facet):
 ale wiele mi to ine ułatwia w sumie, bo mój szczur (w 80% facet):
1) ma bardzo intenyswny zapaszek
2) kradnie wszystko co napotka i wsyztsko gryzie
3) jeśli czegoś akurat nie kradnie to przytula się jak tylko może
4) uwielbia ze mna walczyć (ale nie daję się zdominować!)
więc taki mix mam w domu, ciekawa jestem co z Tego będzie, ale tak czy siak "Dżuma" pozostanie- już reaguje moja sprytna bestia

ale wiele mi to ine ułatwia w sumie, bo mój szczur (w 80% facet):
 ale wiele mi to ine ułatwia w sumie, bo mój szczur (w 80% facet):1) ma bardzo intenyswny zapaszek
2) kradnie wszystko co napotka i wsyztsko gryzie
3) jeśli czegoś akurat nie kradnie to przytula się jak tylko może
4) uwielbia ze mna walczyć (ale nie daję się zdominować!)
więc taki mix mam w domu, ciekawa jestem co z Tego będzie, ale tak czy siak "Dżuma" pozostanie- już reaguje moja sprytna bestia

- 
				szczurzyTataiMama
A nasz Czesio ma ok miesiąca i ma już spore jajeczka.  Chyba ten  na zdjęciu to ona
 Chyba ten  na zdjęciu to ona  Tak nam się wydaje.
 Tak nam się wydaje.

Chyba ten  na zdjęciu to ona
 Chyba ten  na zdjęciu to ona  Tak nam się wydaje.
 Tak nam się wydaje.RE: Rozpoznawanie plci
hej.Mam duży problem ... nikt nie może rozpoznać płci mojego szczurka :|
byłam u weta powiedział że za mały na rozpoznanie:| dziwne troche bo ma już około 5tygodni albo więcej....chodziłam po zoologach w 1 powiedziano mi że dziewczynka w 2 dziewczynka w 3 chłopak na 100% i w 4 że dziewczynka na 100% i w 5 że chłopak że mu jądra wyrosna jeszcze :|
To jest dla mnie beznadziejna sytuacja poniewaz chce kupić mu/jej towarzystwo tej samej płci i stoje w miejscu :| bo jak kupie dziewczynke a okaze się że mój to chłopak to nie będzie fajnie :/
może ktoś mi pomoć ;> fotek nie wkleje raczej moge opisac jak to wyglada ogladalam fotki te z linku i poprostu to nie jest podobne ani do chlopaka ani do dziewczyny :| od odbytu ma okolo 1 albo 2 cm tak jakby penisa a zaraz pod tym ma malutka dziurke ,jądrer nie ma albo ma takie malutkie bo odstaje cos ale może to nie jądra ktos moze mi pomoc?

byłam u weta powiedział że za mały na rozpoznanie:| dziwne troche bo ma już około 5tygodni albo więcej....chodziłam po zoologach w 1 powiedziano mi że dziewczynka w 2 dziewczynka w 3 chłopak na 100% i w 4 że dziewczynka na 100% i w 5 że chłopak że mu jądra wyrosna jeszcze :|
To jest dla mnie beznadziejna sytuacja poniewaz chce kupić mu/jej towarzystwo tej samej płci i stoje w miejscu :| bo jak kupie dziewczynke a okaze się że mój to chłopak to nie będzie fajnie :/
może ktoś mi pomoć ;> fotek nie wkleje raczej moge opisac jak to wyglada ogladalam fotki te z linku i poprostu to nie jest podobne ani do chlopaka ani do dziewczyny :| od odbytu ma okolo 1 albo 2 cm tak jakby penisa a zaraz pod tym ma malutka dziurke ,jądrer nie ma albo ma takie malutkie bo odstaje cos ale może to nie jądra ktos moze mi pomoc?
RE: Rozpoznawanie plci
kar141... ciezko pomoc bez zdjecia. A ze tak sie zapytam ktora dziurka sika?  Bardzo, bardzo rzadko zdarzaja sie obojniaki. 
A czy to na pewno siusiak, a nie np przepuklina, badz slad po pepowinie.
Czy widac sutki wyraznie?

A czy to na pewno siusiak, a nie np przepuklina, badz slad po pepowinie.
Czy widac sutki wyraznie?
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor,  Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']

RE: Rozpoznawanie plci
nie patrzyłam ktora sika.Slad po pępowinie to by już chyba znikl a o przepuklinie nikt nie mowil wiec tez raczej nie przepuklina.Na sutki patrzylam i nic nie widzialam:shock: mialabyc dziewczynka ale nikt sie wyznac nie moze:/ mozliwe ze to obojniak? w takim razie jesli obojniak to jakiej plci mam kupic drugiego szczurka?

Na cito ;-) jakiej płci jest Trevor ??Pomocy !
Proszę Was o pomoc, dodaje zdjęcie Trevora, napiszcie mi jaka to płeć, bo dzis koleżanka mi powiedziała, że to dziewczynka, Trevor ma 12 cm długości bez ogona.
Polaczone z tematem istniejacym
limba81 mod

Polaczone z tematem istniejacym
limba81 mod
					Ostatnio zmieniony pt mar 23, 2007 5:37 pm przez limba, łącznie zmieniany 1 raz.

RE: Na cito ;-) jakiej płci jest Trevor ??Pomocy !
Wydaje mi sie że to dziewucha, ale u takiego maleństwa moge sie mylić...

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp

W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp