maluszki beda (oceniane po zdjeciach) - husky, husky spotted, blac i ble ( na zdjeciach widac 2 blue, ale moze byc przeklamanie, ocenaniae powtarzam po focie). Oczywiscie dumbo i standardy.
[/quote]
illu, tu masz odpowiedź

Moderator: Junior Moderator

tez słodziaki:D kurcze a te tez takie ładniutki sa
 tez słodziaki:D kurcze a te tez takie ładniutki sa  hehehe kuszą kuszą zwłaszcza ze mogłabym przygarnąc ale mama mnie chyba zasieka tasakiem
 hehehe kuszą kuszą zwłaszcza ze mogłabym przygarnąc ale mama mnie chyba zasieka tasakiem  bo 5 szczurow to juz chyba nie przeżyje
 bo 5 szczurow to juz chyba nie przeżyje  . niech sie ladnie chowaja
. niech sie ladnie chowaja 
 :) <3
:) <3 Myślę więc że dużego problemu z łączeniem by nie było, ponieważ różnica wieku nie będzie aż taka wielka
 Myślę więc że dużego problemu z łączeniem by nie było, ponieważ różnica wieku nie będzie aż taka wielka 
 Jakie to dokładnie kolorki, jakie znaczenia itp. I jak odpiszesz to wtedy napiszę którą biorę
 Jakie to dokładnie kolorki, jakie znaczenia itp. I jak odpiszesz to wtedy napiszę którą biorę 

ma dziewczyne w poznaniu wiec jezdzi ale to jeszcze pogadaj bo to jego decyzja
 ma dziewczyne w poznaniu wiec jezdzi ale to jeszcze pogadaj bo to jego decyzja  .
. :) <3
:) <3 I rodzina by mnie wyklęła.
 I rodzina by mnie wyklęła.

Dosc czesto jezdze na tej trasie,wiec w razie czego bym mogla
 Dosc czesto jezdze na tej trasie,wiec w razie czego bym mogla 

.wiec chyba o transport nie musisz sie martiwc tylko uzbroic sie w cierpliwosc:P pozdrawiam
.wiec chyba o transport nie musisz sie martiwc tylko uzbroic sie w cierpliwosc:P pozdrawiam