Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
[quote="gryzaj"]
kurde mam 27 szczurow do adopcji i nie ma chetnych
ostatnio tylko moda na rasowce :/
zeby nie powiedziec kur*** mać
[/quote]
Chwilunia, chwilunia.... Może ja nie dowidzę(całkiem mozliwe ;-P) ale jak już zapodałeś to dokończ.. daj linka bym poczytała, czasami umykaja ważne informacje.
Skąd taka liczba? Co i jak?
A kto powiedział że tylko moda na rasowce, może troche wiary w ludzi ;-P
No to masz tu człowieczka który kocha wszystko z wyjątkiem komarów(przy nich samami reka lata ;-P)
"Pomyśl czasami o cierpieniu, którego wolisz nie widzieć"
Eee, nie, ja nie mam szczurów do adopcji. Ja mam sześć szczurów i będzie więcej, bo mi się serce kraja, jak na te sieroty patrzę, poza tym mam zaszczurzoną matkę, która się domaga jakiejś młodzieży. Mówię o tych gryzajowych i wszystkich, które nie mogą znaleźć domu z racji pospolitego umaszczenia.
edit/ i nie mogę spać.
Ostatnio zmieniony sob lut 10, 2007 2:16 am przez Fea, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="Fea"]
Eee, nie, ja nie mam szczurów do adopcji. Mówię o tych gryzajowych i wszystkich, które nie mogą znaleźć domu z racji pospolitego umaszczenia.
[/quote]
Tak, tak rozumiem, zanim mi sie strona odświerzy to mija a tu już odpowiedź ;-)
Ja bym wzieła ciurki ale mam jeden problem który może mi pomożecie rozwiązac.
Nie mam klatki, moje dwa ciureczki już się znają (5mc i 1,6 rok), nie znam sie aż tak na łączeniu ogonów.
Ile maja małe? Skąd są?
"Pomyśl czasami o cierpieniu, którego wolisz nie widzieć"
Nie pamiętam dokładnie, te ze zdjęć chyba dwumiesięczne (te nowe, nieobfotografowane jeszcze dziewczynki są młodsze, mają około miesiąca). Kapturki i albinoski. Warszawa, transportu trzeba by poszukać, ale wszystko da się wyczarować. Nad klatką też mogę poczarować, jak potrzeba będzie.
Niniejszym wynoszę się do wyra, jak coś, wal na priv ;]
Ostatnio zmieniony sob lut 10, 2007 2:25 am przez Fea, łącznie zmieniany 1 raz.
gryzaj, Fea, limba81, ESTI - zgadam się w Wami w stu procentach. Bo, cholera, co to za różnica, czy szczur ma uszy dumbo, czy standard - kochać i tak będzie tak samo! A tak mówiąc między nami, jak oglądam te wszelkie fuzzy, nie - fuzzy, jakieś takie gołe, pomarszczone, z kręconym wąsami, to mi ich po prostu żal. Bo dla mnie taki szczur jest "kaleką"...
Nie wiem, może ja mam zacofane poglądy, ale dla mnie kaptury i tak są the best. Zwykłe, czarno - białe łaciatki. I jeszcze albionosy. <3
I niestety tez to zaczynam dostrzegać, że czasami hodowle "tworzą" mioty nie dla tego, że - ja wiem - dobry rodowód, albo coś podobnego. Nie, robią to "bo jest popyt" na blue, na syjamy, na coś tam jeszcze... Przykro.
[size=x-small]Może warto by wydzielić osobny temat na takie dyskusje i nie zaśmiecać marudnika? Hmm...[/size]
Ostatnio zmieniony sob lut 10, 2007 10:29 am przez Agata, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni. Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki['] Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Komputer mi się popsuł tata twierdzi że to moja wina ale brat powiedział że to wina kompa i trzeba zainwestować w nowy. na szczęcie by ten komp dobrze działał trzeba włożyć jakąś płytkę ale to brat ją ma ... jest w łodzi i za tydzień wróci... a ja jestem wkafejce
Ooo... Dzięki, Lulu. Tak mi świtało, że coś już kiedyś było, ale nie pamiętałam dokładnie.
Okej, koniec offtopu.
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni. Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki['] Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
I w ogóle end of theme, bo to i tak nie ma sensu. Już raz powiedzialam, co miałam do powiedzenia, a wynikł z tego li i jedynie płacz i zgrzytanie zębów.
zapomnialam jeszcze o 6 chlopcach z TOZu: http://sps.forall.pl/viewtopic.php?t=484
niestety z nimi jest ten problem, ze sa bardzo ze soba zzyci i powinni byc adoptowanie co najmniej trojkami :/
w sumie +/- 30 szczurkow szuka domu
i juz tez koncze temat
Ostatnio zmieniony sob lut 10, 2007 2:58 pm przez gryzaj, łącznie zmieniany 1 raz.