Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Z tego co pamiętam, Szpaczek, blokada kontynentalna to bylo zakazanie handlu z Wielka Brytania przez Francje. Jeszcze sprawdzilam w wikipedii i faktycznie ;] Dobrze pamietalam. Co tam jeszcze o tym mozna powiedziec, to nie wiem
Ew. to, ze Anglia poniosla wtedy straty ekonomiczne itp. Mialam to jakis czas temu na sprawdzianie.
Moze Ci to juz nie jest potrzebne, w kazdym razie dopiero przeczytalam posta.
Moje stadko: Eliza, Korek i Gina || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
pomarudzę... szczury ukradły dziś ciastko i zjadły je w łóżku.
ukradły też całą paczkę dropsów i raczyły się nimi... w łóżku.
znalazły w koszyczku malutki jednorazowy cukier - mój ślubny , w takie meksykańskie wzorki.. odpakowały i zaczęły się napychać. zabrałam im i wszystko, również klawiaturę, osypałam cukrem, bo jak się okazało, dziury były dwie................................
a, i ufarbowały w nocy półeczkę. użyły do tego jakiejś dziwnej rośliny, która była w "naturze szczura"
magda18. Piszesz o zakłamanych ludziach... a jak ty teraz wypowiadasz się o ty dwóch osobach? Nie chodzi mi nawwet o te idiotyczne inwektywy, sama sie przyznałaś, ze złość przez ciebie przemawia - ale co z tym "ani lubiłam, ani nie lubiłam"? "Było od kogo ściągać"? No a teraz wypowiadasz się w sposób sugerujący bysmy wszyscy włączyli sie do tej duskusji (na temat, którego nie znamy)... nikogo ne oceniam, bo nieznam tej sprawy, ale narzekasz, żę "ona" "zrobiła z siebie ofiarę", a co ty robisz tutaj? Zresztą, taki temat i twoja sprawa, ale... Mogłabyś podrzucić linka do tego wątku w którym "zostałaś "Obsmarowana" "?
Dreadfull_pain_in_the_back...czy raczej Joasiu? myślę, że się nie mylę:
Zdradziła cie godzina wpisu, log-out'u, kretyński nick i jeden napisany post, i to akurat w tej sprawie. Jeśli się nie mylę, to zaznaczam, że jako posiadacz głupików (ironia losu) i osoba która o szczurze nie mówi inaczej niż per "paskudztwo" nie masz większych praw do wypowiedzi na tym forum.
Jeśli się mylę, w co szczerze wątpię, to nick jest spoko;) a niejaka Joanna to właśnie jedna z ów dwóch znajomych (trąci manią prześladowczą). I jeśli się mylę, to linka nie podam, bo to dla mnie przykra sprawa, do tego uważam ją już za zamkniętą, nie chce tego rozgrzebywać;) nie prosiłam nikogo o komentarz, czy suszenie głowy, ot, po prostu marudziłam, może w niektórych momentach przesadziłam, ale naprawdę byłam zła:) spox, prawo marudnika;)) nie chce, żeby ktokolwiek stawał po mojej stronie, bo ciężko zabierać głos w sprawie której się nie zna, i uwiez mi, od nikogo tego nie wymagam. to takie zwykłe 'bręczenie jest'. Pozdrawiam, krytykę konstruktywną przyjmuję zawsze;)
kurcze, nigdy bym nie pomyślała, że moja marudzenie takim echem się odbija (chociaż jestem na 95% pewna, że wypowiedziała się przyczyna tego marudzenia)
Zmiana tematu, tamten jest dla mnie zamknięty, Ania26 Judo? Wow:D Mi się zawsze kickboxing marzył;))
Ostatnio zmieniony pt mar 02, 2007 9:56 am przez magda18, łącznie zmieniany 1 raz.
['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
O kur... chyba faktycznie nie powinnam poruszać tego tematu, bo Ci leży na odcisku... ok, już nie będę się wypowiadać. Zaczęłam w tym temacie, bo zależy mi bardziej na poznaniu ciekawych ludzi, niż wymianie informacji o moich potworkach (w liczbie 12!). I - o rany, te godziny, to taka ważna sprawa? Do głowy by mi nie przyszło - po prostu ostatnio pracuję od 13, więc siedzę sobie przed południem i tak po godzince na każdym forum - akurat, żeby sprawdzić wszystkie nowe posty.
yss - parę słów o mnie (oftop, no nie?) zamieszkuję we Wrocławiu, sama, mam 12 potworków i faceta (najbrzydszy z nich wszystkich ) Nick wziął się stąd, ze mam colerne problemy z kregosłupem, no i tak mniej więcej wyglada moje życie - Dreadfull_pain_in_the_back
Heeej, spoko:)) przepraszam:)) głupio to wyszło:)) pewnego rodzaju stopień przewrażliwienia, ale ta sprawa ciągnie się za mną od 2 tygodni;)) ale z drugiej strony to z takim podejściem nie licz na to, że fajni ludzie będą chcieli poznać Ciebie......
Ostatnio zmieniony pt mar 02, 2007 6:13 pm przez magda18, łącznie zmieniany 1 raz.
dreadful: wydało mi się dziwne, że weszłaś na forum i od razu z pyskiem na forumowiczkę
witam serdecznie ciebie i 12 szczurków [fantastyczne stadko! zazdroszczę ].
zresztą ja też mam problemy z kręgosłupem. i nie tylko. a pewnie będzie gorzej, a nie lepiej mój mąż nabija się trochę ze mnie, i przezywa fridą...
yss, to ja jednak nie mam manii prześladowczej:D Tobie też wydało się to dziwne:DD ja też mam problemy z kręgosłupem, od czasu nieudolnie wykonanej punkcii:// Teraz jestem lepsza od barometru:D bezbłędnie przewiduje zmiany pogody:D
oj mówią że maruda ze mnie nieziemska:) Zawsze się coś znajdzie co by mi nie pasowało:)
Tak więc.. Ja już nie chceeee do szkoły... Ja chce wakacje ii lato i ciepełkooo....
[quote="magda18"]
yss, to ja jednak nie mam manii prześladowczej:D Tobie też wydało się to dziwne:D
[/quote]
Mi też, zdecydowanie dziwne... Sama również byłam wcześniej przekonana, śledząc ten wątek że wypowiedziała się właśnie przyczyna Twojego marudzenia Magda
A co do mojego marudzenia - nawet nie zaczynam, bo jak zacznę to nie skończę :-( Wszystko się stopniowo wali u mnie, praktycznie w każdej sferze życia, a najsmutniejsze jest to że moja kochana kruszynka Zuzia już od miesiąca nie może się wyleczyć z choróbska, a ja nie mogę nic zrobić :-( :-( :-( I jeszcze ta martwica, po której zrobił jej się łysy placek na głowie ...
Ech, zreszta juz wspominalam o tym w smutniku... Buuu... :-(
Aniołki: Lola (*), Żaba (*), Maja (*), Zuzia(*), Mela(*), Marie (*) ;(( Pamiętam... >>ZOBACZ<<Aktualnie: pustka w sercu i pusto w klatce... ;(