A jak szczur bojaźliwy, to polecam ręczniki papierowe - oczywiście po uprzednim odsączeniu szczura w zwykły ręcznik - świetnie chłoną wilgoć.
Moderator: Junior Moderator

W przeciągu roku raz mi się zdarzyło. Suszyłam zwykłym ręcznikiem i nie było źle
 W przeciągu roku raz mi się zdarzyło. Suszyłam zwykłym ręcznikiem i nie było źle  Dziewczyny uciekały z ręcznika więc automatycznie same się wycierały  :hihi:
 Dziewczyny uciekały z ręcznika więc automatycznie same się wycierały  :hihi:

Binia (*), Igła, Hikari, Łazanka, Ithuriel, Atos, Portos, Aramis
 Binia (*), Igła, Hikari, Łazanka, Ithuriel, Atos, Portos, Aramis a miejsce było bardzo ciepłe i bez przeciągów [okolice kaloryfera]. suszarka może wysuszyć błony śluzowe w nosku. i przegrzać szczuraka.
 a miejsce było bardzo ciepłe i bez przeciągów [okolice kaloryfera]. suszarka może wysuszyć błony śluzowe w nosku. i przegrzać szczuraka.

.. Na sam koniec wpuszczam do cieplego lozeczka
.. Na sam koniec wpuszczam do cieplego lozeczka ), tylko jest ważne, żeby powietrze nie było za ciepłe i trzeba trzymać odległość 40 - 50 cm. Niektóre suszarki pracują w miarę cicho, a to zmniejsza ewentualny stres
), tylko jest ważne, żeby powietrze nie było za ciepłe i trzeba trzymać odległość 40 - 50 cm. Niektóre suszarki pracują w miarę cicho, a to zmniejsza ewentualny stres  .
.