Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

RE: Smutnik :(
Zle mi, tak strasznie, potwornie zle...
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
jejku, limbuś, co się dzieje?

Czy znasz różnicę między także, a tak że?
Czy wiesz kiedy napisać zresztą, a kiedy z resztą? Czy znasz język polski?

to jednak prawda!! mam całe oczy zapuchnięte,a w szkole jak ktos tylko o nim wspomnmiał to zaczynałam płakać;( mial tylko 18 lat a za kilka miechów mature...;(;(;(;(
od 07.03.2008 Mgiełka 
od 20.12.2008 Iris:)
za TM:Pixi ['] (14.01.2007-17.11.2008) ;(

od 20.12.2008 Iris:)
za TM:Pixi ['] (14.01.2007-17.11.2008) ;(
Dzięki Vello:D lecę do apteki:)))
['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
limba: przykro mi bardzo
brak szczurka jest bardzo bolesny.... jak dziura, która wsysa cały sens życia.
szpaczek: samobójcza chyba lepsza od innych? przynajmniej wiesz, kiedy nastąpi i decydujesz o tym, jaka będzie. nie możesz opłakiwać każdego martwego człowieka, tym bardziej znanego z widzenia, bo wpadniesz w depresję... pociesz się, że chłopak urodzi się na nowo i będzie miał te same problemy :>
magda co za bzdura z wyrywaniem? to jakiś mit jest :/ ja mam 3,5 ósemki, czyli prawie komplet, już od pewnego czasu i żadna nie jest do wyrwania...
można z nimi żyć. użyj magicznego preparatu velli i nie myśl o rwaniu, bo jak szpaczek popadniesz w depresję.
no i dlaczego piszę o mojej chorobie w tylu tematach i pies z kulawą nogą nawet mnie nie pożałuje?
zdążę wyzdrowieć, zanim ktoś się mną zainteresuje...! moje szczury oszczały mnie wczoraj, zamiast biegać, osikały mi gruntownie kolana i położyły się tam spać. :/ nawet one mnie olały :choryrat:

szpaczek: samobójcza chyba lepsza od innych? przynajmniej wiesz, kiedy nastąpi i decydujesz o tym, jaka będzie. nie możesz opłakiwać każdego martwego człowieka, tym bardziej znanego z widzenia, bo wpadniesz w depresję... pociesz się, że chłopak urodzi się na nowo i będzie miał te same problemy :>
magda co za bzdura z wyrywaniem? to jakiś mit jest :/ ja mam 3,5 ósemki, czyli prawie komplet, już od pewnego czasu i żadna nie jest do wyrwania...

no i dlaczego piszę o mojej chorobie w tylu tematach i pies z kulawą nogą nawet mnie nie pożałuje?

ten się nie myli, kto nic nie robi
yss żadna bzdurka, a nakaz ortodonty i rodzinna przypadłość:PP Mam wąską szczęke...i za dużo zębów, wszystko mi na siebie nachodzi, boli jak jasna cholera i do tego się krzywi...
(mówić nie mogę, spac nie mogę....specyfiki zakupione wraz z maścią majerankową, ot na wszelki wypadek;) pomogło trochę;)mogę wymawiać samogłoskiXD
Vello, jeszcze raz thx za nazwy maści;)
yss, współczuje Ci bardzo, nie ma nic gorszego niż grypka na wiosnę;) ale nie tulę, żeby tam jakiego bakcyla nie podłapać;P

Vello, jeszcze raz thx za nazwy maści;)
yss, współczuje Ci bardzo, nie ma nic gorszego niż grypka na wiosnę;) ale nie tulę, żeby tam jakiego bakcyla nie podłapać;P
a ja tam yss przytulę, mam antywira, więc się nie boję 

Nawet podwójnie, yss wie za co

i limbuś, biedactwo... tylko przytulić mogę...

eeech, lecz się dentoseptem Magdo, przynajmniej Tobie mogę pomóc...
Ostatnio nic mi nie wychodzi...

Nawet podwójnie, yss wie za co

i limbuś, biedactwo... tylko przytulić mogę...

eeech, lecz się dentoseptem Magdo, przynajmniej Tobie mogę pomóc...

Ostatnio nic mi nie wychodzi...
Ostatnio zmieniony czw mar 15, 2007 9:26 pm przez Vella, łącznie zmieniany 1 raz.

bosz vella ty odbieraj pw-y, bo niepotrzebnie mnie tulisz
tranpsort nie-wiadomo-kiedy to jakby go nie było
to też mnie smuci...
magda: ja też mam takie zęby.... i dlatego mam teraz na zębach aparat - zaaparatowane zmieszczą się wszystkie :> najpierw była teoria, że trzeba mi rwać te ósemki, ale się okazało, że wcale nie. wręcz nie należy. i nadal mam komplet uzębienia
i dostałam prezent śliczny od męża i w sumie nie nadaję się na smutnik. ooo i mam taaakie ukochane szczury, dobre i miłe uszate woreczki, które zapaskudziły całą pościel znalezionym kłączem
smutnik: tyle pracy do wykonania, pewnie dlatego jestem chora... uciekam :choryrat:

magda: ja też mam takie zęby.... i dlatego mam teraz na zębach aparat - zaaparatowane zmieszczą się wszystkie :> najpierw była teoria, że trzeba mi rwać te ósemki, ale się okazało, że wcale nie. wręcz nie należy. i nadal mam komplet uzębienia

i dostałam prezent śliczny od męża i w sumie nie nadaję się na smutnik. ooo i mam taaakie ukochane szczury, dobre i miłe uszate woreczki, które zapaskudziły całą pościel znalezionym kłączem

smutnik: tyle pracy do wykonania, pewnie dlatego jestem chora... uciekam :choryrat:
ten się nie myli, kto nic nie robi
yss, ależ odebrałam, ale tulenie jak najbardziej Ci się należało.
Wiem, wiem, no trudno, wezmę urlop i zapewne w czwartek-piątek wyruszę w maraton W-S-W.
Dziękuję, ze się starałaś. I za to właśnie:
Wiem, wiem, no trudno, wezmę urlop i zapewne w czwartek-piątek wyruszę w maraton W-S-W.

Dziękuję, ze się starałaś. I za to właśnie:

Ja usłyszałam, że mam rwać...dentystka po obejrzeniu zdjęcia mojego uzębienia dała mi adres chirurga..:cryrat: długie, zakręcone korzenie...Za to z lepszych wieści->byłam u ortopedy, dostałąm zwolnienie, wszystko załatwione:D
Pomocy!!! :cryrat::cryrat::cryrat: Umieram z bólu zęba :-( Vello, prosze powiedz mi czy specyfik o którym tu pisałaś można stosować go na różne inne bóle zęba?? Nie tylko jak rośnie 8-mka??
Bo zanim dentysta będzie miał wolny termin to ja umrę w ciężkich męczarniach :-( Jeśli tylko nie jest na receptę to jutro lecę do apteki bo konam :-( Pokruszył mi się ząb, mam korzenie i nerwy na wierzchu, wystarczy nawet że będąc na dworze lekko wiiatr zawieje mi do ust to już umieram
(((( Uch... 

Aniołki: Lola (*), Żaba (*), Maja (*), Zuzia(*), Mela(*), Marie (*) ;(( Pamiętam... >>ZOBACZ<< Aktualnie: pustka w sercu i pusto w klatce... ;(
Niestety - nie obeszło się bez wizyty na całodobowym pogotowiu dentystycznym... :cryrat::cryrat::cryrat: Już przynajmniej nie boli ale stówka w plecy jak w mordę strzelił, a teraz z kasą mamy tak krucho :-(
Ech, źle, bardzo źle... :-(
Ech, źle, bardzo źle... :-(

Aniołki: Lola (*), Żaba (*), Maja (*), Zuzia(*), Mela(*), Marie (*) ;(( Pamiętam... >>ZOBACZ<< Aktualnie: pustka w sercu i pusto w klatce... ;(
Tęskno mi... 

(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Aga, za kim..? tulę:)
aska4art, bardzo Ci współczuje. Mam nadzieje, ze czujesz sie już lepiej ^^.
Ból zęba to jeden z najgorszych bóli.
Ból zęba to jeden z najgorszych bóli.