a może coś było w tej kawie którą wypiłam.... dla mnie wygląda jak młody tapirek. oczywiście nie chcę nikogo urazić...
RE: 2 szczurki - Ikke i Rute
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
morska?????????
a może coś było w tej kawie którą wypiłam.... dla mnie wygląda jak młody tapirek. oczywiście nie chcę nikogo urazić...
ten się nie myli, kto nic nie robi
hihihi młody tapirek:)
Szczuraski piękne, ale te świniaki to dopiero coś niesamowitego :loverat:
JESTEM KOBIETĄ 
ZAWSZE z NAMI GUCIO,CEZAR, ŻWIRCIA,MUCHOMORCIA,NIKITA,SHILA,KRUSZYN,JUNIOR, DUDUŚ, POLDEK, JACEK, PLACEK, NEON, IGNIS [ * ]
ZAWSZE z NAMI GUCIO,CEZAR, ŻWIRCIA,MUCHOMORCIA,NIKITA,SHILA,KRUSZYN,JUNIOR, DUDUŚ, POLDEK, JACEK, PLACEK, NEON, IGNIS [ * ]
najprawdziwsza swinka morska 
- maua_czarna
cudne wszystkie sa:loverat: cudenka:) zdjecie "tapirka" podbilo moje serce:D
ile macie swineczek?:)
ile macie swineczek?:)
też właśnie główkuje co to za stworek:p ale na swinke to nie wygląda jak dla mnie:P chyba że to jakaś mutacja świnki z czymś innym:]
od 07.03.2008 Mgiełka 
od 20.12.2008 Iris:)
za TM:Pixi ['] (14.01.2007-17.11.2008) ;(
od 20.12.2008 Iris:)
za TM:Pixi ['] (14.01.2007-17.11.2008) ;(
szpaczek zajrzyj na te stronki, które podał skinny - pełna fotogaleria świneczek [faktycznie są niesamowite]!
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]

Sorki nie mialam sie jak odezwac. jesli udaje mi sie policzyc to 45 swinek
Tamto lyse to swinka morska skinny davida http://marsvin.home.pl/davida.html
inne swinki http://marsvin.home.pl/hanar_honor.html a potem w rasy i imie swinki by wiecej fotek zobaczyc
Ostatnio zmieniony pn kwie 02, 2007 12:42 pm przez skinny, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale cudne te wasze ciurki. Bossskie są 
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
baaaardzo piękne szczurcie
i fantastycznie pozują. myszątka małe..... z nosami!
a na stronie waszej świnkowej byłam, widziałam zdjęcia, trochę mnie przekonały, że to świnka, ale mój mózg nadal się buntuje
pierwszy raz taką rasę widziałam
[sama mam dwie rozetki....] czy jesteś też może na jakimś polskim forum świnkowym?
a na stronie waszej świnkowej byłam, widziałam zdjęcia, trochę mnie przekonały, że to świnka, ale mój mózg nadal się buntuje
ten się nie myli, kto nic nie robi
- maua_czarna
uoooo ale macie stadko:) 45? mozesz pokazac zdjecie,gdzie wy je miescice? macie dla nich osobny dom?:D
Ikke i Rute - mistrzostwo swiata;)
Ikke i Rute - mistrzostwo swiata;)
hahaha
45 swinek, krolik ( drugi krolis na przechowanie wczoraj doszedl), szczurki i psiak w jednopokojowym mieszkaniu 27m2
http://marsvin.home.pl/bo_ata.html
do tego mam jeszcze jeden mniejszy regal i klatke z2 swinkami pod stolem
45 swinek, krolik ( drugi krolis na przechowanie wczoraj doszedl), szczurki i psiak w jednopokojowym mieszkaniu 27m2
http://marsvin.home.pl/bo_ata.html
do tego mam jeszcze jeden mniejszy regal i klatke z2 swinkami pod stolem
OMG szalona
:D:D:D
gratuluje - przepieknych zwierzaczkow. WSZYSTKICH, nawet maloch tapirkow
gratuluje - przepieknych zwierzaczkow. WSZYSTKICH, nawet maloch tapirkow