Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

RE: Smutnik :(
A ja jestem smutna bo mi się życie nie układa, w ogóle do kitu jest ostatnio, szczególnie w szkole.... ;(
U mnie: Vincent i Duke ♥
Odeszły: Misia [*], Gaja [*], Chisa [*]
Odeszły: Misia [*], Gaja [*], Chisa [*]
[quote="Elly"]
No ale temat prezentacji juz dawno bylo trzeba wybrac..
[/quote]
Aj, chyba że tak. Wybaczcie, ja już dawno po maturze (starym trybem jeszcze), więc nie orientuję się w terminach. :upsrat:
No ale temat prezentacji juz dawno bylo trzeba wybrac..
[/quote]
Aj, chyba że tak. Wybaczcie, ja już dawno po maturze (starym trybem jeszcze), więc nie orientuję się w terminach. :upsrat:
Cum tacent, clamant.
Tak pusto bez ogonków...
W sercu: najukochańszy Czejen :* Nabu, moja mała przylepa... ;( Rawi, szalony staruszek
Tak pusto bez ogonków...
W sercu: najukochańszy Czejen :* Nabu, moja mała przylepa... ;( Rawi, szalony staruszek

No
Teraz po fakcie to tez pomyslalam, ze moglabym cos o szczurach zrobic, no ale niestety juz nie mozna nic zmienic.

Moje stadko: Eliza, Korek i Gina
|| Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']

O szczurkach..? to nie mieliście tematów narzuconych z 'góry'? my dostaliśmy plik kartek i trzeba sobie było coś wybrać. Wachałam się pomiędzy 'motywem samobójstwa w literaturze' a 'zbadaniem wpływu mitologii germańskiej i celtyckiej naświat przedstawiony w wybranych utworach fantasy', to drugie wydało mi się ciekawsze:)
Gżybek, ja jak piję sama, to czuje się jak żulek jakiśXDno szkoda że nie możesz wpaść, razem byłoby jakos raźniej, a tak czuje sie jak alkoholikShocked
['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
a ja lubie pic sama
czasem

Ozzek (*) 10.10.04 - 16.07.06
Rubin (*) 11.06.07 - 12.06.07
Joda + Jenkin od 18.07.06
Jenkin (*) 15.07.08 Joda (*) 14.12.08
RubinII (*) od 2.07.07 - 26.10.2008
Czejen od 22.09.07
Rubin (*) 11.06.07 - 12.06.07
Joda + Jenkin od 18.07.06
Jenkin (*) 15.07.08 Joda (*) 14.12.08
RubinII (*) od 2.07.07 - 26.10.2008
Czejen od 22.09.07
-
A ja bym się napiła. Ale jeszcze jestem na antybiotykach. Przynajmniej do wieczora, bo wczoraj wzielam ostatnia tabletke, wiec 24 g musze odczekac. tylko z kim sie tu napic?
-
Jasne
może wszyscy samotni napijmy się razem
żeby było...niesamotnie 

ja też uważam ,że rzycie jest chamskie
Zgubiłam dzisiaj strój na wf z butami za 119 zł. Więdz poszłam do domu by sprawdzić ,czy tam ich nie ma -a tu się znalazły
śmiałam się z tego ,ale potem nie było mi do śmiechu ,gdyż wychowawczyni zadzwoniła do rodziców ,że uciekłam ze szkoły. A tata po pracy ,tak na mnie nawrzeszczał.... szkoda gadać

to pijemy jak tygrys1985 skończy z kuracją antybiotykową....każda polewa co lubi i pijemy przed monitorem...w sumie to lepsze niż picie do lustra...
Samotni! Łączmy się....jak mi brak mężczyzny...ech.....

Samotni! Łączmy się....jak mi brak mężczyzny...ech.....
-
Dobra to umówmy się wstępnie na dziś wieczór (ok 22:00) hehe, bo wtedy wróce z randki
Ja oczywiście piwo
Cholerny śnieg :[ wiosna dziś podobno się zaczęła!! Hallo chmury!! nara!!

Ja oczywiście piwo

Cholerny śnieg :[ wiosna dziś podobno się zaczęła!! Hallo chmury!! nara!!
beczyyyyyyyyy ryczyyyyyyyyyyyyy wyjeeeeeeee;(((((((((((((
eh........ tez bym sie napila z wami dziewczynki.... los mi splatal mega figla. ;((((((((((((((9
eh........ tez bym sie napila z wami dziewczynki.... los mi splatal mega figla. ;((((((((((((((9
Livonia, pijmy razem:) Tyko 22 to troszkę za późno....komp jest u mojej starszej siery w pokoju...dostęp mam od powrotu ze szkoły do 16.30...za to kupię piwko (kolejne dzisiaj..ojojoj) i pijąc je będę się z Wami solidaryzować:) U mnie dolina...ciągle...zakochałam się chyba..stąd to wszystko....
a ja kurde felek nie moge pic piwa dzis ale zycie bym oddala za nie:( glupia wiosna ktorej nie ma full nauki i problemy osobiste do bani...
madzia zakochalas sie ? tylko prosze nie mow ze bez wzajemnosci bo to straszne by bylo ;(
madzia zakochalas sie ? tylko prosze nie mow ze bez wzajemnosci bo to straszne by bylo ;(
Livonio...ja się tylko bez wzajemności zakochuje....:cryrat:i stąd chyba bierze się ta moja trwająca od dłuższego czasu dolinka...ech...wyć się chce. No, w sumie to jeść...mam ochotę krzesło przystwaić do lodówki i jeść....