Weselnik :>

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Sheila

RE: Weselnik :>

Post autor: Sheila »

I to, ze w marudniku jest 37 stron, smutniku 126 a w weselniku 132 (ja zaczelam 133 ;) ) :) zycie jest piekne, a dookola nas buszuja drugie polowki jablek :)
Ostatnio zmieniony śr mar 21, 2007 9:37 pm przez Sheila, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
marlena

Post autor: marlena »

jak ja uwielbiam patrzec na moje dziewuszki,:loverat: zwlaszcza jak razem w hamaczku spia, albo gdy sie iskaja :ziewrat: robia przy tym takie slodkie minki :) ale najbardziej cieszy gdy wleza na mnie i zaczynaja lizac i podgryzac jakbym byla pelnoprawnym czlonkiem ich malego stadka :D oj! rozczulam sie!:loverat:
tygrys1985

Post autor: tygrys1985 »

maua_czarna no kurcze właśnie nie mam swojej cyfrówki, tylko czasem pożyczam. ale teraz na weekend pożycze a koszyk jeszcze stoi obok kosza na śmieci to Ci pokaże co z nim zrobiły. Mając gryzaki, gałęzie i kolby do gryzienia, ale nieeeeeee przeciez koszyk jest lepszy...
ale i tak je kocham :P
Awatar użytkownika
Czerwonaona

Post autor: Czerwonaona »

A ja może tutaj podziele się radosną nowiną.Niedługo będe miała takie maleństwo malutkie.Nie nie nie szcuraska tych mam 4 i jak narazie walcze z GMR.Moja coreczka będzie miała rodzieństwo.Jestem w Ciązy<:):):):):)
Za Tęczowym mostem:Cola,Tekila,Meisi,Kruszynka,Milka,Skiniu,Fart,Fuks,Spidi,Cofi.
Ze mną:Darkon,Frost,Rubin.Bez ogonowo:Ewald,Borsunio,Kajtuś.
Lili

Post autor: Lili »

Czerwonaona, z całego serca gratuluję! :hoprat: :) I życzę dużo zdrowia z tej okazji - niech później w marudniku pojawi się jak najmniej postów o porannych mdłościach. :D
(Na naszych oczach będzie rósł kolejny malutki miłośnik szczurasków :loverat: )
Cum tacent, clamant.

Tak pusto bez ogonków...
W sercu: najukochańszy Czejen :* Nabu, moja mała przylepa... ;( Rawi, szalony staruszek :(
Awatar użytkownika
Paweł69

Post autor: Paweł69 »

Gratulacje:D
Życzę dużo zdrówka dla mamusi i maleństwa.:D
JESTEM KOBIETĄ :)

ZAWSZE z NAMI GUCIO,CEZAR, ŻWIRCIA,MUCHOMORCIA,NIKITA,SHILA,KRUSZYN,JUNIOR, DUDUŚ, POLDEK, JACEK, PLACEK, NEON, IGNIS [ * ]
Awatar użytkownika
Sheila

Post autor: Sheila »

O rany, GRATULACJE, Czerwonaona :))))))) jeszcze dzisiaj bylam u ginekologa i przez przypadek slyszalam stukanie serducha takiej skarbinki malutkiej co pod sercem mieszka.... Ciesze sie razem z Toba :)

wzruszylam sie :] to tez powod do pisania w weselniku
Obrazek
Awatar użytkownika
Czerwonaona

Ja po ogromnym szoku (nie planowana sprawa)dochodze do siebie już chyba od tygodnia.Moja córeczka zadaje tylko tysiące pytań"Mamo a kto urodzi?Mamo a jak ten dzidziuś wyjdzie z brzucha?"i tysiąc innych.Zaczynam intensywne zbieranie ciuszków i oszczędności na wozek,łóżeczko i cała reszte gdyż moa mała juz nie taka mała ma 6 lat więc nic mi nie pozostało i nawet się nie spodziewałam w najbliższym czasie.Ciesze się bo gdzies tam w planach było drugie i gdyby nie ta wpadka to pewnie bym się nigdy nie zdecydowała a teraz nie ma wyjścia:]Dzieki za gratulacje i mam nadzieje,że tym razem mdlosci poranne mnie ominą bo wiem co to znaczy:)
Za Tęczowym mostem:Cola,Tekila,Meisi,Kruszynka,Milka,Skiniu,Fart,Fuks,Spidi,Cofi.
Lili

Post autor: Lili »

[quote="Czerwonaona"]mam nadzieje,że tym razem mdlosci poranne mnie ominą bo wiem co to znaczy:)[/quote]

Moja siostra tylko przy pierwszej ciąży miała poranne mdłości. Drugą już przeszła spokojniej. Można mieć nadzieję, że to pewna prawidłowość. :)
Cum tacent, clamant.

Tak pusto bez ogonków...
W sercu: najukochańszy Czejen :* Nabu, moja mała przylepa... ;( Rawi, szalony staruszek :(
tygrys1985

Post autor: tygrys1985 »

AAAAaaa Czerwonaona gratuluje i zazdroszcze!!! ja musze czekac co najmniej 2 lata na koniec studiow i ślub :)
Ostatnio zmieniony czw mar 22, 2007 2:08 pm przez tygrys1985, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Czerwonaona

Ja też miałam w planach dopiero za jakies 2 lata:)Co ma być to bedzie:)
Awatar użytkownika
Patha
Kontakt:

Post autor: Patha »

bardzo rzadko tu pisze... głównie pisałam w smutniku ale nareszcie mogę coś napisać! :smykrat:może to nic wielkiego ale strasznie się ciesze że mogę ściągać muzyczki na mp3 ktore dostałam na urodziny. wcześniej prubowałam i niechcuiało sie nic robić. napisała,m na takim jednym forum i odpisali żę źle podłanczam. strasznie się ucieszyłam gdy podłączyłam do innego miejsca i działało. strasznie się bałam że mp3 jest wadliwe i że będe musiała je zwrócić. a rodzice nie byliby z tego powodu zadowoleni...
Ostatnio zmieniony czw mar 22, 2007 4:17 pm przez Patha, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

czerwonaona: gratulacje :) dzieciak urodzi się bardzo fartownie, w takiej przyjaznej rodzinie....:) poklep brzuch ode mnie. :P
ten się nie myli, kto nic nie robi
Kora

Post autor: Kora »

Że jestem ciocią,że jutro jest piątek i że szczuraski zdrowe no i wygram w totka wreszcie :D
Życie jest piękne !!!:D
"Pomyśl czasami o cierpieniu, którego wolisz nie widzieć"
magda18

Post autor: magda18 »

Czerwonaona łiii! GRATULUJĘ!! Nie ma nic piękniejszego niż nowe życie, rozwijające się pod serduszkiem kochającej mamy:D I te cudowne, malutkie niemowaczki....i te pachnące pieluszki (z zawartością, ale naprawdę ślicznie pachną):D i pierwsze uśmiechy, skupienie wzroku na twarzy mamy....Gratulacje:D!!

(jeśli o mnie chodzi, to kocham wszystkie dzieci do 6 miesiąca życia, potem mogę oddać:D)
['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”