[klatka] wybór klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

czy opłaca sie kupic taka klatke?
Siemka mam pytanko:
czy opłaca sie kupic Klatke o wymiarach 37*50*25 za 56zł? posiada 3 piętra i jeszcze rure która łączy 3 piętro z 2
Scalone z tematem juz istniejacym.
/ mod. Lulu
czy opłaca sie kupic Klatke o wymiarach 37*50*25 za 56zł? posiada 3 piętra i jeszcze rure która łączy 3 piętro z 2
Scalone z tematem juz istniejacym.
/ mod. Lulu
Ostatnio zmieniony śr kwie 04, 2007 6:17 am przez Lulu, łącznie zmieniany 1 raz.
RE: czy opłaca sie kupic taka klatke?
nie,jezeli na Szczura to nie w ogole mala jakas taka. a majac na wzgledzie ze 2 Ciurki musza byc to tym bardziej nie 

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Ale na 1 szczura taka wystarczy? bo 2 dopiero kupie w połowie maja .
bo mam klatke z 3 piętrami tylko ze ona jest po ptakach... ale wyczysciłem ja i włogule git wyglada tylko trochec ma dno male i bende musial trochce malo trocin dosypywac bo wszystko wylyci jak tam wleci . Zamówelem sobie SAMiczke .
PS:
Dno ma 6 cm to od mojej klatki i potem zaczynaja sie kratki;]
bo mam klatke z 3 piętrami tylko ze ona jest po ptakach... ale wyczysciłem ja i włogule git wyglada tylko trochec ma dno male i bende musial trochce malo trocin dosypywac bo wszystko wylyci jak tam wleci . Zamówelem sobie SAMiczke .
PS:
Dno ma 6 cm to od mojej klatki i potem zaczynaja sie kratki;]
Ostatnio zmieniony wt kwie 03, 2007 7:06 pm przez mozol, łącznie zmieniany 1 raz.
minimalne wymiary to chyba 50x40x40.
Chiba & Chichiro Emerald Moon 

hmmm moja ma 60-80-60 i bedzie dla 3 samiczek , na razie trzymam GRUBĄ i LASKĘ w klatce 55-70-55 później je przeniosę do tej większej klatki gdzie dołączy do nich DZIURKA ktora najpierw musi wykarmic małe kluseczki.. Gdy już maluszki oddam w dobre rece to zaczne 3 pannice przenosic do tej duzej klateczki
mam nadzieje ze im sie spodoba .
hmmm a tak a propos to ta "twoja" klatka jest jakas droga jak na swoje wymiary , wiesz ja za moją (nowa ze sklepu) zaplacilam 100zl wiec no nie wiem ale ja bym na Twoim miejscu nie kupowala takiej malej.. za taka kase.

hmmm a tak a propos to ta "twoja" klatka jest jakas droga jak na swoje wymiary , wiesz ja za moją (nowa ze sklepu) zaplacilam 100zl wiec no nie wiem ale ja bym na Twoim miejscu nie kupowala takiej malej.. za taka kase.

RE: [Klatka]- wybór klatki
sluchajcie a taka klatka dla 1 szczurusia. wyjme kolowrotek i sprezyne http://www.allegro.pl/item178885802_now ... czki_.html
Izu za wąska ta klatka, tez o niej myślalam ale powinna miec głebokości 36 cm, zeby szczurek mógł się swobodnie obracać :hoprat:
Ostatnio zmieniony śr kwie 04, 2007 11:02 am przez nikitka, łącznie zmieniany 1 raz.
Taką klatke to ja miałam dla myszoskoczka... Zdecydowanie za mała, nawet dla jednego szczurka
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
ludziki...
polecane klatki:
55x36x60 [minimum dla dwóch, a nawet jednego]
70x40x63
70x40x80
80x50x80
i więcej. im większa głębokość tym lepiej.
mozol: a ty chciałbyś mieszkać w pokoju o szerokości 1,5 metra?
ta klatka, którą chcesz kupić jest dużo za droga, jak na klatkę tymczasową. naprawdę
klatkę nową 70x40x80 masz za łącznie 130 zł. 55x36x60 za jakieś 95, o ile się nie mylę.
kup od razu większą, na allegro od producenta, np od picia104 - u mnie od momentu wpłaty do otrzymania przesyłki minęły niecałe 3 dni
zdążysz...
izu: miałam szczurcie, i to młode, w klatce o głębokości 40 cm. jak przeniosłam je doklatki o głębokości 56 cm, uznałam, że nawet 40 cm to żadna rewelacja... bo szczur może biegać w zasadzie tyko wzdłuż, a przy głębszej też w poprzek. a co dopiero przy 30 cm :0 przemyśl to
polecane klatki:
55x36x60 [minimum dla dwóch, a nawet jednego]
70x40x63
70x40x80
80x50x80
i więcej. im większa głębokość tym lepiej.
mozol: a ty chciałbyś mieszkać w pokoju o szerokości 1,5 metra?

izu: miałam szczurcie, i to młode, w klatce o głębokości 40 cm. jak przeniosłam je doklatki o głębokości 56 cm, uznałam, że nawet 40 cm to żadna rewelacja... bo szczur może biegać w zasadzie tyko wzdłuż, a przy głębszej też w poprzek. a co dopiero przy 30 cm :0 przemyśl to

Ostatnio zmieniony śr kwie 04, 2007 11:56 am przez yss, łącznie zmieniany 1 raz.
ten się nie myli, kto nic nie robi
-
Mam zamiar zbierać kasę na taką klatkę http://allegro.pl/item178545461_zestaw_ ... etki_.html Powiedzcie, czy się opłaca? Ma ktoś taką klatkę ? Co o niej sądzicie ?
Ostatnio zmieniony czw kwie 05, 2007 12:58 pm przez Natalia_1222, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje szczurki:
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
do polaczenia
http://www.allegro.pl/item182303930_400 ... od_ss.html
Mi się podoba ta klatka, niska cena jak na takiego olbrzyma tylko nie wiem jaki ma odstęp między prętami. Jak coś to mam siatke do przeplatania, ale może nie jest tak źle z odstępem... Może ktoś się orientuje?
Mi się podoba ta klatka, niska cena jak na takiego olbrzyma tylko nie wiem jaki ma odstęp między prętami. Jak coś to mam siatke do przeplatania, ale może nie jest tak źle z odstępem... Może ktoś się orientuje?
Maciuś [*] dożył zaledwie 2 lat...
Guci[*] dożył niecałych 9 miesięcy...
RE: Wyszperane na Allegro:]
Uuuu, no to będzie trzeba przeplatać drucik... echh, a to troche roboty, bo nie mogłam w castorami znaleźć siatki z małymi oczkami i teraz będę musiała po jednym druciku przeplatać klateczke.. xD Tata mnie wyręczy ;P. Aaa i czy w tej klatce co wyżej dałam linka, te półeczki są drewniane czy plastikowe...?
Ta klatka ma wiele możliwości, jest duża, a dwa ogonki będą (mam nadzieję) z niej zadowolone, bo będą miały gdzie pobiegać
).
Jeszcze tylko muszę z mamą powiedzieć tacie o zamiarze kupna drugiego szczurka od Pawła69
.
http://www.allegro.pl/item180526072_kla ... atis_.html
A ta klatka jaki ma odstęp między prętami? :>
Ta klatka ma wiele możliwości, jest duża, a dwa ogonki będą (mam nadzieję) z niej zadowolone, bo będą miały gdzie pobiegać

Jeszcze tylko muszę z mamą powiedzieć tacie o zamiarze kupna drugiego szczurka od Pawła69

http://www.allegro.pl/item180526072_kla ... atis_.html
A ta klatka jaki ma odstęp między prętami? :>
Ostatnio zmieniony czw kwie 05, 2007 8:38 pm przez Alices, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.allegro.pl/item183115518_sup ... 40_cm.html
Ta mi się w miare podoba, ale jest za bardzo zastawiona tymi pięterkami. Poza tym jak dla mnie to troche za mała jak na dwa dorosłe samce...
Może ktoś wie w jakim sklepie w szczecinie są fajne klatki dla szczurków?
Ta mi się w miare podoba, ale jest za bardzo zastawiona tymi pięterkami. Poza tym jak dla mnie to troche za mała jak na dwa dorosłe samce...
Może ktoś wie w jakim sklepie w szczecinie są fajne klatki dla szczurków?
Drewniane półeczki mnie przerażają. Po miesiącu by były albo zjedzone, albo by niemiłosiernie śmierdziały.
Moje smrodziuszki: Ezri, Odo, Vic
Merry['], Łaciatka['], Pysia['], Mała['], Megi['], Oksanka [']
Merry['], Łaciatka['], Pysia['], Mała['], Megi['], Oksanka [']