Co mam robić?
 Co mam robić?  Nie ma tylko trotków. Ma szmatki i kawałeczki husteczek papierowych
 Nie ma tylko trotków. Ma szmatki i kawałeczki husteczek papierowych  Obawiam sie że do porodu zostalo malo czasu a ja nie wiem co mam zrobic
 Obawiam sie że do porodu zostalo malo czasu a ja nie wiem co mam zrobic  Help
 Help 
Moderator: Junior Moderator

Co mam robić?
 Co mam robić?  Nie ma tylko trotków. Ma szmatki i kawałeczki husteczek papierowych
 Nie ma tylko trotków. Ma szmatki i kawałeczki husteczek papierowych  Obawiam sie że do porodu zostalo malo czasu a ja nie wiem co mam zrobic
 Obawiam sie że do porodu zostalo malo czasu a ja nie wiem co mam zrobic  Help
 Help 

ona juz jest ciezka jak nie wiem i mi sie juz w rece nie miesci.Ale jest słodka łagodna. Tylko czasem pisknie jak ją złapie nie tak jakby chciala.ale na tym sie konczy
 ona juz jest ciezka jak nie wiem i mi sie juz w rece nie miesci.Ale jest słodka łagodna. Tylko czasem pisknie jak ją złapie nie tak jakby chciala.ale na tym sie konczy  Jejo
 Jejo 
 Mam nadzieje ze beda całe i zdrowe
 Mam nadzieje ze beda całe i zdrowe  brzuszek juz jest taki okrąglutki ale maluszkow ani widu ani slychu
 brzuszek juz jest taki okrąglutki ale maluszkow ani widu ani slychu || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
 || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
:shock: Co zo sformułowanie...Moim zadaniem jest zapłodnienie jej