[quote="yss"]
w sumie to głupio być ładną. bo ludzie zawsze zakładają, że jak ładna to i tak sobie poradzi, zauważyłyście? [nie mówię akurat o sobie...] a jakoś nikt nie bierze pod uwagę zazdrości współplemieńców [ja np nie darzę sympatią osób, które mają dokładnie moją wymarzoną urodę]. i jak komuś chcą przywalić, to nie tej niepozornej, taka bidna, tylko tej ładnej, niech wie, że nie wszystko może mieć :> takie mam obserwacje.

[/quote]
ja się raczej spotkałam z twierdzeniem, ze jak dziewczyna ładna to jej łatwiej w życiu i wszyscy jej sprzyjają:D
ja natomiast uważam, że ani jedna ani druga teoria się nie sprawdza, bo jak wiemy, piękno to pojęcie względne

[quote="yss"] (...)[czyli twarz raczej "uderzająca" niż ładna, długi nos i ogólny wyraz twarzy typu: cokolwiek masz do powiedzenia, lepiej, żeby to było interesujące" ] [/quote]
a to chyba raczej kwestia charakteru:D ja nie musiałam Cię widzieć, i po samych Twoich postach stwierdziłam, że nie lubisz tracić czasu na głupoty:mykrat:
a coś co mi się rzuciło w oczy, to to, że masz ciekawe usta.
Ty masz włosy proste, a chciałabyś mieć kręcone lub falowane, natomiast Anoxa ma kręcone, a prostuje. To jest dopiero dziwna zależność,zwłaszcza, że nie tylko wy tak macie, a spora część kobiet
podsumowując: wszystkie jesteście urocze:D