Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
:shock::shock::shock: Jak dla mnie to najlepszy Twój szczurkowy filmik Ellyś!! Jest po prostu zawodowy!!! Muzyka świetna, ujęcia boskie, no po prostu cudo!
A panny to istne alpinistki, szczególnie moja najukochańsza Didunia Widziałam na żywo )) Aparatki niesamowite! Dla mnie najlepsze w filmiku są ujęcia Dinki wspinającej się po rurze i po uchwytach szuflad XD oraz iskanie dziewczyn :loverat: Cudo w każdym calu!
Aniołki: Lola (*), Żaba (*), Maja (*), Zuzia(*), Mela(*), Marie (*) ;(( Pamiętam... >>ZOBACZ<<Aktualnie: pustka w sercu i pusto w klatce... ;(
Filmik niesamowity. Baby zawsze mnie zaskakuja, ja wole nie myslec co one wyprawialy jak mialy np 2 miesiace. :wowrat:
Jednak u mnie zawsze chlopaki to faworyci z wiadomych wzgledow szczesgolnie Wujuś :loverat: . Koruś ladnie urosl, i pomyslec ze jeszcze niedawno to takie male robactwo bylo :hoprat:.
Fajnie ze filmik Wam sie podoba Wszystko, łącznie z materiałami nagrałam we wtorek ;] Zajęło mi to jakies 3 godziny, ale ja bardzo lubie robic tego typu rzeczy Za jakis czas pewnie zrobię następny :hmmrat:
Moje stadko: Eliza, Korek i Gina || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
Dawno nic nie pisałam. Matura była, czasu malo. Teraz juz wakacje, wiec moge znow fotki szczurakom robic
W poniedzialek Masza bedzie miala kolejną operacje. Guz odrósł jej, i to w tym samym miejscu Mam nadzieję, że wszystko dobrze pójdzie. Diduś wydaje mi sie coraz mniej sprawna, ale one juz przeciez nie sa najmlodsze, 20 miesiecy.. Chlopaki jak to chlopaki, wiecznie by biegali po pokoju Korek szczegolnie. Jak tylko przyjde do klatki, a on wie, ze zaraz go wypuszcze, to wisi na drzwiczkach i czeka az otworze :-D Mam troche nowych fotek, dzisiaj porobilam rano :-)
Wzielam go od dzieci, ktore wczoraj u mnie byly sie zapytac czy nie chce myszy (mnie nie bylo wtedy w domu) :-D Dzisiaj dziewczynka, sąsiadka (jedna z tych dzieci wlasnie) dorwala mnie, jak wracalam z miasta do domu i mowila, ze kolega ma mysz i nie wie co ma z nią zrobic itp. Poszlam z nią do niego, wzielam mysz. Pojechalam do Poznania i oddalam Kasi z Zoolandu (Poznaniacy wiedzą chyba o kogo chodzi ) Ona ma dużo myszy w domu. Mysio zostal w sklepie. Kasia powiedziala, ze nie sprzeda go nikomu. Sama sie zastanawiam nad tym czy go nie przywiezc do siebie jednak, ale myszy ze szczurami (oczywiscie nie razem w klatce) to tak nie bardzo. Nigdy nie mialam stycznosci z myszami. Pierwszy raz chyba mialam na rękach Ale Pan Mysio jest bardzo sympatycznym zwierzątkiem ;]
Ostatnio zmieniony pn cze 04, 2007 6:35 pm przez Elly, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje stadko: Eliza, Korek i Gina || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
Buuu, szkoda ze go nie widzialam :cryrat: Przepiękny jest :loverat: Ale dobrze zrobiłaś. Ja też bym tak zrobiła bo wśród 4 szczurów myszak raczej nie czułby się za dobrze. I być może te jeszcze by na niego wiecznie polowały ( A Kaśka kocha myszy i na pewno się nim dobrze zaopiekuje
Aniołki: Lola (*), Żaba (*), Maja (*), Zuzia(*), Mela(*), Marie (*) ;(( Pamiętam... >>ZOBACZ<<Aktualnie: pustka w sercu i pusto w klatce... ;(
ooo mamuniu wyglada jak z zespolkiem downika :-D,slodki myszol, mialam kiedys jedna ale to byla uratowana z rak mej kumpeli sadystki a ogolnie to jakos eE,wole Szczurki :loverat:
Jutro Maszuniek będzie miała drugą operacje, o 11:00. Wet przełożył ją na jutro, bo nie było go w lecznicy. Jedzie też z nami Diduś, ostatnio zaczela mnie martwic. Wczoraj wypusciłam dziewczyny na pokoj i po okolo godzinie biegania, Dinka poszła do klatki. Byłam w szoku, przecież ona zawsze, gdy tylko klatka jest otwarta, biega poza nią. Była w ogóle jakaś taka osowiała, ospała. Stwierdziłam, że pojedziemy wszystkie trzy, żeby wet ją obejrzał. Z jednego oka jakiś czas leci jej porfiryna
Wujuś i Koruś są bardzo grzecznymi chłopcami :-D puszczam ich teraz czasem na noc. Jak idą spać, to tylko do klatki, nie po kątach. Zawsze mnie to zastanawia, czy oni tą klatkę aż tak bardzo lubią :>