http://www.youtube.com/watch?v=C0kxmfSGCaE
Moderator: Junior Moderator

Ten szczurzy śmiech jest boski, takie chichranie. To bardzo fascynujące, swoją drogą.
 Ten szczurzy śmiech jest boski, takie chichranie. To bardzo fascynujące, swoją drogą.

.
.  . On tylko głaskanie po pyszczku lubi łeee
. On tylko głaskanie po pyszczku lubi łeee 
 Ale by byla radocha jakby sie uslyszalo takiego chichrajacego sie szczura :smykrat:
 Ale by byla radocha jakby sie uslyszalo takiego chichrajacego sie szczura :smykrat: || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
 || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
 w mózgu szczura, gdy się śmieje, uaktywnia się ten sam obszar co u człowieka, gdy się śmieje - tak czytałam w każdym razie.
 w mózgu szczura, gdy się śmieje, uaktywnia się ten sam obszar co u człowieka, gdy się śmieje - tak czytałam w każdym razie. 
 i też mnie gonią. szkoda, że nie słyszę, jak się zaśmiewają. gromadka uchachanych szczurasów... a rozłaskotane zaczynają skakać jak kangurki i lecą się pobić z dowolnym szczurem, ewidentnie dla zabawy
 i też mnie gonią. szkoda, że nie słyszę, jak się zaśmiewają. gromadka uchachanych szczurasów... a rozłaskotane zaczynają skakać jak kangurki i lecą się pobić z dowolnym szczurem, ewidentnie dla zabawy  
  i śmiech śliczny...
 i śmiech śliczny...