Moje smrodziuchy... ['] Pchełka, Klapuś[']...

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
yss

RE: Moje smrodziuchy... [']Kluś['] - nie zapomne... Nowy smrodziuszek...:) Fotki :)

Post autor: yss »

biedny kenio... biedny frytek.
pospłaszczaj ich ode mnie głaskając.
ale cieszę się, że małej u ciebie dobrze - od razu wiedziałam, że powinna trafić do kogoś takiego jak ty :D i proszę. trafiła. :)
ten się nie myli, kto nic nie robi
Awatar użytkownika
Karen
Kontakt:

RE: Moje smrodziuchy... [']Kluś['] - nie zapomne... Nowy smrodziuszek...:) Fotki :)

Post autor: Karen »

Limbuś, trzymam kciuki za chorowitki. Wszystko będzie dobrze. Keniowi łapka się szybko zagoi a Frytuś też będzie się coraz lepiej czuł. Nie ma innej opcji ;) No i oczywiście mnóstwo głasków dla wszystkich smrodziuszków ;)
Moje Aniołki: moje ogoniaste

Nowi domownicy Alvin i Remi
Awatar użytkownika
'Asia

Post autor: 'Asia »

Biedny Kenio... :-( Trzymam kciuki za niego... No i za Frytka też...

A Frotka jest piękna... :loverat: Jak i reszta dziewuch - jej, coś jest magicznego w tych kapturach że tak je uwielbiam :loverat:
A Imbir jaki cudny! Zdjęcie "naleśniczek" bossskie :D
Obrazek
Aniołki: Lola (*), Żaba (*), Maja (*), Zuzia(*), Mela(*), Marie (*) ;(( Pamiętam... >>ZOBACZ<< Aktualnie: pustka w sercu i pusto w klatce... ;(
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

Opuchlizna chyba wymodlona,  schodzi :)

Fryt czuje sie lepiej wiuec teraz znak zapytania czy dziala steryd (czyli alergia) czy na sercowe...okaze sie na dniach... Wiem jedno i po raz kolejny. Jest szczesliwy z kolezanka (mimo ze udaja ze nie kochac sie jeszcze za bardzo).
cala reszta ...kochany dom wariatow :hoprat:

Asiu: nie ma piekniejszych szczurow od kapturow... nie ma :)
Ostatnio zmieniony ndz kwie 08, 2007 9:50 pm przez limba, łącznie zmieniany 1 raz.
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

[quote="limba81"]
Asiu: nie ma piekniejszych szczurow od kapturow... nie ma :)
[/quote]
Święta prawda, święta prawda. :) Nie ma piekniejszych.

Cóż moge powiedzieć nowego? A, niech będzie... Wymiziać proszę wszystkie ogony razem i każdego z osobna. ;)
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Awatar użytkownika
limba

A ja kurka nowa milosc znalazlam ... Mesz chce i lubi ze mna.... tanczyc ^^

wymiziane oczywiscie od wszystkich kochanych cioc... :)
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Jeżeli w słowie "ciocie" byłam też ujęta ja, to chciałam tylko powiedzieć, że mi się niezmiernie miło zrobiło, no. :)
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Awatar użytkownika
limba

A-g-a-t-a oczywiscie ze tak :hoprat:
Alices

Post autor: Alices »

Bosheee jakie słodkie stadko :). Mi sie marzy miśc ponad dwa ogonki, ale póki co pomarzyc moge, bo mama jest zacięta :P.
limba81 weźź je wymiziaj, ale tak naaaaaaaaaaaaajabrdziej ode mnie ;D. Jak ja bym chciała żeby Maciuś był takim kochaniutkim ciurkiem chcącym dużo pieszczot... ale nie bo to indiwidualista w kazdym stopniu :P
Maciuś [*] dożył zaledwie 2 lat...
Guci[*] dożył niecałych 9 miesięcy...
merch

Post autor: merch »

Co do piękności kapturow , zasadniczo się zgadzam , ale czarne szczurki są co najmniej równie piekne :)
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
limba

Zaczynamy tworzyc stado :)
Obrazek
Tak zaczynamy... Od lewej Frocia , Mesz , Pchel i Frycio . Tworzymy stado od wczoraj, i kurka jestdobrze tfutfu. Sa zwady, ale myslalm ze bedzie 100 razy gorzej...

A tu jeszcze sped kapturzasty :)
Obrazek
Od lewj Pcheł, w środku Mesz z prawej Frocia :)
lxxx

RE: Moje smrodziuchy... [']Kluś['] - moze 2 stada w koncu :)

Post autor: lxxx »

A jak żeście sobie tak kunsztownie te plecki wymalowali: paseczek wąski, szerszy, najszerszy a potem to chlup cały czarny. Sama rozkosz to stado. Pomiziaj te paski a najwięcej czarnuszka bo nie wiadomo dokładnie gdzie ten jego deseń.
Awatar użytkownika
limba

lxxx to tak niechchacy ^^ i niech ktos powie ze kaptury to takie pospolite ;) a Fryt faktycznie caluski czarny :) no juz wiekowy wiec rudziec pan zaczyna :)
jeszcze jes tBiro z Keniem ale do stada nie dolacza, oni tworza wlasne stado.
A ja w koncu powiedzialm dosc puszczaniu na 3 zmiany. Balam sie bardzo laczenia 2 stad, tym bardziej ze Fryt z Frocia nie dawno dopiero sie poznali. Ale idzie kurka dobrze, co znaczy ze smrodziuchy tylko czasowo na tym skorzystaja.
Ostatnio zmieniony ndz kwie 29, 2007 12:08 am przez limba, łącznie zmieniany 1 raz.
ESTI

Post autor: ESTI »

No piknie stadko wyglada, tylko pozazdroscic. :D
Obrazek
IVA

Post autor: IVA »

Cudne ogoniaste :loverat:.
Ja jeszcze nie spotkałam sie z kapturkami, które byłyby identyczne, a miałam ich juz sporo. Chyba wśród ludzi łatwiej spotkać "klony" niz wśród szczurzastych, ich kaprturki, kreski, linie, ciapki zawsze się czymś różnią i to jest ich urok, jak widać na Twojej fotce :)
Ostatnio zmieniony ndz kwie 29, 2007 8:19 am przez IVA, łącznie zmieniany 1 raz.
z prawie 100 kochanych ogonków pozostał tylko 1 :(
http://stylowabizuteria.com.pl/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”