RE: gangsta4

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
pestka86

gangsta4

Post autor: pestka86 »

Witam, dzisiaj i ja pochwalę się moimi smrodami, piotrkiem, żwirkiem i muchomorkiem oraz ich duchowym przywudzcą foxem,odkad ogoniaste poznały foxika i foxik ich to zyć bez siebie nie moga, rudzielec dzien w dzień pilnuje smrodziastych w klatce podchodzi do nich myje je i one myja jego :loverat:hehe taka ich mala miłość :)Tutaj wszyscxy razem,piotrek z muchomorkiem,piotrek ze żwirkiem,żwirek i muchomorek Obrazek ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
pestka86

nie zmieściły sie foty :) mniaamiii jak smakujesz hehe? , powiem coś ci na uszko :), a kuku gdzie jestem, i hejo to ja piotruśśś :) i chjupek daj daj
Obrazek , Obrazek , Obrazek , Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
maua_czarna

Post autor: maua_czarna »

Super stadko:):)
Piesio tez kochany, widac ze sie lubia ;>
wymiziaj:)
Obrazek Chrupka i Banieczka :)
Obrazek: Myszka,Bohun, Glorka, Ciri, Loluś, Bryndza, Blixa, Żorżeta, Groszek, Zagłoba, Soldat, Brusi, Anarchia, Rebelia,Rusalka, Ebola, Kofola, Obalka, Dżuma, Sepsa
KEN-KON

Post autor: KEN-KON »

Nie wiem co powiedzieć.Po prostu są super.Bardzo mnie ździwiło to że pies im nic nie robi. :-)
Korzystaj z każdej chwili swojego życia.Bo niewiadomo kiedy możesz odejść z tego świata.
7818944:-)
Awatar użytkownika
pestka86

nowe foty niestety już tylko 2 szczuraski

nowe fotki chłopaków spaślaków, mam nadzieje ze niedługo dojda jeszcze dwa
Obrazek
hmmmm
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
limba

Re: RE: gangsta4

Post autor: limba »

Gratuluje takiego zgranego futrzakowego stadka :) Piesek sliczny i kurcze pozazdroscic ze tak sie z ogonami polubil :) Porzadny futrzak :)
Alez ten kapturek z plamka na grzbiecie jest sliczny :)
Glaski dla przystojniakow :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”