[CZY NIE ZASZKODZI] Chipsy
Moderator: Junior Moderator
Chipsy :-(
Zanim zaczniecie mówić, że jestem nieodpowiedzialna, powiedzcie czy nic mu nie będzie :-( Wzięłam Boba na ręce żeby sobie pospacerował. Wszystko było fajnie zanim nie wyczuł, że na biurku są chipsy o których na śmierć zapomniałam... Uwierzcie mi, że wskoczył po nie tak szybko, że nie zdążyłam zareagować :-( Zabrał chipsa i opętał go diabeł. Nie chciał za nic go oddać. Ba... Nawet nie mogłam go złapać. Zanim wyszarpałam mu chipsa zjadł kawałek. Jak go zabrał, to zachowywał się tak jakby nie padł przez tydzień... No i teraz nie wiem, czy ten wstrętny chips mu nie zaszkodzi. Bob ma 2,5 miesiąca ale nie potrafię powiedzieć ile waży, nie mam odpowiedniej wagi. Ile chipsa zjadł? około 0,5 cm kwadratowego. Przynajmniej tak mi się wydaje, bo jak się z nim szarpałam i go goniłam to chips się kruszył. Co mam zrobić w tej sytuacji ? Coś na przeczyszczenie dać? Jakiś przysmak ? Cokolwiek ? Jestem taka zła na siebie, że nie macie pojęcia... Oby mu nic nie było :-(
Połączone z istniejącym tematem. /Agata
Połączone z istniejącym tematem. /Agata
Ostatnio zmieniony ndz maja 20, 2007 12:17 pm przez Agata, łącznie zmieniany 1 raz.
Można pogodzić miłość do gadów i gryzoni ...
Wystarczy kupić gada który gryzoni nie je!
Wystarczy kupić gada który gryzoni nie je!
RE: [CZY NIE ZASZKODZI] Chipsy
Bez przesady, chipsy to nie śmiertelna trucizna.
Na pewno nie są zdrowe i nie powinno się ich podawać szczurkowi, ale jednorazowo nie zaszkodzą. Nic małemu nie będzie.

Hehe o ile nie karmisz go codzienne chipsami, to raczej nic sie nie dzieje zlego. W moje ciury tez wstepuje diabel, jak tylko wyczuja gdzies "zakazany owoc":)
oj atevana, moje ostatnio ukradły ciasteczko z czekoladą [objęte zakazem całkowitym] i zeżarły... zanim w ogóle się zorientowałam. chipsy sa dla szczurów zabronione, ale to nie znaczy, że absolutnie trujące
niestety nasze ogonki od czasu do czasu coś kradną, czego nie powinny [moje potrafiły objadać się popiołem z popielniczki! zanim zauważyłam...........].

niestety nasze ogonki od czasu do czasu coś kradną, czego nie powinny [moje potrafiły objadać się popiołem z popielniczki! zanim zauważyłam...........].
ten się nie myli, kto nic nie robi
Nie przejmuj się.
Moje raz wpadły do pudełeka z ciastkami i nim się zorientowałam połowę zawartości zaniosły sobie, ale zjadły tylko kawałek, całe szczęście.
Jeśli takie sytuacje nie są często to szczurkowi nie zaszkodzi, nie ma się czym martwić
Moje raz wpadły do pudełeka z ciastkami i nim się zorientowałam połowę zawartości zaniosły sobie, ale zjadły tylko kawałek, całe szczęście.
Jeśli takie sytuacje nie są często to szczurkowi nie zaszkodzi, nie ma się czym martwić

Maciuś [*] dożył zaledwie 2 lat...
Guci[*] dożył niecałych 9 miesięcy...
Guci[*] dożył niecałych 9 miesięcy...
-
z chipsów to chipsy bananowe, zdecydowanie
sama ich niecierpię, ale ogony wielbią i kochają
jeszcze kiedys takie z jabłek były to też były lubiane 

Solone raczej nie powinny zaszkodziś ale jakieś z przyprawami nie są wskazane.
Korzystaj z każdej chwili swojego życia.Bo niewiadomo kiedy możesz odejść z tego świata.
7818944:-)
7818944:-)
moim zdaniem chipsy to zbedny skladnik diety Szczurowej i jesli Ogonek porwie jednego to nic sie nie stanie,ale na sile go tym pasc nie ma sensu.. :-),a wg mnie solone to takie samo swinstwo jak paprykowe czy jakiekolwiek inne
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Jeden chips rozstroju żołądka nie czyni;) Byle takie wpadki nie zdarzały sę często:) Moje babki też kiedyś dorwały się do zakazanego owocu->chrupek orzechowych. Nie było na nie siły! Zachowywały się jak szalone....musiałam schować chrupki,a panny siedziały z noskami w kwintę pod szafką:)
['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
- maua_czarna
KEN-KON solone sa tak samo szkodliwe, jak kazda inna przyprawa,a moze i bardziej. nie zapominajcie, ze szczury maja male nerki, watrobe...