RE: STASIO

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Landrynka

Post autor: Landrynka »

A jaką wysokosc ma twoja klatka? Prawdopodobnie większa nie jest potrzebna, jesli twoja ma ponad 30cm wys.
Obrazek
I TAK UMRZESZ.
zycietosurfing

Post autor: zycietosurfing »

Niestety, teraz jestem w biurze i nie mogę dokładnie odpowiedzieć na Twoje pytanie, napiszę z domu jak zmierzę, ale klatka jest dosyć wysoka, z tym, że nie ma żadnego piętra i szczurek się trochę w niej nudzi, dopiero jak wracam do domu to wypuszczam gryzonia i szaleje po mieszkanku do woli:-D
KEN-KON

Post autor: KEN-KON »

Fajny szczurek.:-)
Korzystaj z każdej chwili swojego życia.Bo niewiadomo kiedy możesz odejść z tego świata.
7818944:-)
Awatar użytkownika
Oleczka
Kontakt:

Post autor: Oleczka »

niom sliczniutkie pysio :)
Mój Sklep dla Gryzoni - Gryzoland
http://www.gryzoland.pl
Awatar użytkownika
Landrynka

Post autor: Landrynka »

Z moich obliczen wychodzi, że jeśli klatka ma powyżej 24cm wysokości spokojnie moga w niej zamieszkać 2 ogoniaste. A tyle to chyba na pewno ma, ale im wiecej tym lepiej.
Ostatnio zmieniony pn cze 04, 2007 7:31 pm przez Landrynka, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
I TAK UMRZESZ.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”