RE: Moje kochania :)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Martynus

Moje kochania :)

Post autor: Martynus »

A ja tydzień temu dostałam psa huskyego :) Jest małym łobuzem ale bardzo go kocham choć chodze teraz przygnębiona po stracie mojej kochanej szczurzycy :( Ale o niej w dziale 'odeszły'

Malec ma na imię Make up bo pyszczek ma jak malowany :)
Postaram się wkleić foteczki.

No i mam u siebie jeszcze kocurka ale on przychodzi tylko się najeść a zimą troche ugrzać a tak to biega po dworku bez przerwy. Kocur wabi się Czarek i ma 7 lat :)

Mam zdjątko :)
Make up :)
Ostatnio zmieniony ndz cze 10, 2007 6:29 pm przez Martynus, łącznie zmieniany 1 raz.
'Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłes' :) [Antoni de Saint-Exupery "Mały Książe"]
KEN-KON

Post autor: KEN-KON »

Piękny Husky.Widać że jest jeszcze bardzo młody.W tej rasie podoba mi się ich sierść. :-)
Korzystaj z każdej chwili swojego życia.Bo niewiadomo kiedy możesz odejść z tego świata.
7818944:-)
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

a mi sie w tej rasie podoba wszystko :-D,troche trzepolki sa ale z husky wiarza mi sie bardzo mile wspomnienia :-).wyczochraj go ode mnie
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Landrynka

Post autor: Landrynka »

Ja też takiego chcę!(marzenia...;()
Obrazek
I TAK UMRZESZ.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”